Toysdaily 玩具日報

查看: 161911|回復: 294

[最新報價] TRANSFORMERS MasterPiece MP Star Saber 史達

MP Fan's Choice現場公佈結果系: Star Saber!
好野,儲錢買硬!
=============================================================================================
updated 彩圖

=============================================================================================
updated 雜誌圖

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... p;page=6#pid7306475

18000日幣....

台票要6000,靠…

剛剛開完盒玩左陣, 實在太正!!!!  80後TF迷依隻真係必入!!!

1. 比例一流,型到爆又大大隻,人型12吋高.
2. 小人仔上色絕不馬虎, brain master機關正! 小戰機變形可動合格.
3. 唯一大劍劍身不夠長, 因為要放回機身, 如果送多把放大加長劍身就更完美  

一千都唔洗有咁水平 對比馬格斯差唔多同價依隻做到完全不同水平層次, 正100倍.   小弟覺得物有所值 遲d等Leo仲可以大合體!!!!!

最後小弟決定明天去買多一隻收藏!!

我冇睇錯呀嘛?34cm高????進擊的星劍??{:1_236:}
快啲到聽日攞貨啦!!{:1_221:}
BoAkawaii 發表於 24-9-2014 06:07 AM
不是電鍍劍?得銀漆?

銀漆仲好,唔會氧化。

玩具黎姐~ 設計得好咩成份都好玩....
如要買合金去五金鋪啦, 平靚正同埋一定......重...

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
但link入面個Post有呢句喎...
*Important note: This is an interim report, and it is not the final result of the poll.*
... 係咪應該仲有另一條link有final result架?
希望呢個系最後的結果啦
MP Star Saber.....:handshake:
會唔會出埋獅王合體呢??係就正啦:46:
希望呢個系最後的結果啦
tolete 發表於 19-11-2013 07:20 PM

コゆズ決定!是最後結果吧?
第1位 StarSaber
第2位 Convoy
第3位 超神人來
第4位 Dai Atlas
第5位 Super Fire Convoy
第6位 Convoy
第7位 Galaxy Convoy
第8位 Lion Convoy
第9位 Grand Convoy
第10位 Fortress Maximus

原來名單排名11個... 有第8位開始睇漏左一個,
更正最後幾個排名為:

第8位 Big Convoy
第9位 Lion Convoy
第10位 Grand Convoy
第11位 Fortress Maximus
第8位?!!都有D機
第8位?!!都有D機
火星坊主 發表於 19-11-2013 07:56 PM

第8位的獅子Convoy是Beast Wars Neo的...
不過既然出MP Star Saber, 開多個MP編號出埋獅王合体都理所當然
(好似公布出MP Soundwave之後, 另外開MP編號出錄音帶咁樣吧?)
:79:回復 10# BRS

圖片from
https://www.facebook.com/Hobbybase?fref=ts
正~
出的話必買

出得Star Saber的話, 無理由唔出Victory Leo的~~~
MP系列, 我都係等史達同獅王合體.

而超神仁萊都係我最愛.
:help:         good     :handshake: