Toysdaily 玩具日報

[最新報價] TRANSFORMERS MasterPiece MP Star Saber 史達

史達......... 好正喔! :71:
唔係, 那一隻是BEAST WARS NEO版獨角獸的SAMPLE, TAKARA SHOW過好多次, 那一格SHOW的全部是胎死腹中系列 ...
redfish 發表於 9-8-2014 10:48 PM

死咗都攞出嚟擺
拜山
must buy

但ape mp 10 幾靚
{:1_208:} 好期待

更新的圖片........真的非買不可了>_<

我唔係老變迷, 但隻史達好有勇者feel, 我都想入返隻.....
好明顯我對老變唔熟,呢隻我真係唔係好識!:(
好明顯我對老變唔熟,呢隻我真係唔係好識!
宇宙之王者 發表於 11-8-2014 01:55 PM

當年朝早亞兜播過,基本上完全不像變型金剛, 差不多集集也是史達一個打哂, 狂派像過街老鼠一樣,有時未行惡已被打,加上史達機設是大河原, 劇中不少要素之後繼承去勇者凱撒及其勇者系列, 你可當是勇者系列原點之作來看待
當年朝早亞兜播過,基本上完全不像變型金剛, 差不多集集也是史達一個打哂, 狂派像過街老鼠一樣,有時未行 ...
GUNGUN 發表於 11-8-2014 02:06 PM

日版老變

亞記係Sunday播~~頭領戰士 & 忍者戰士(超神金剛)

之後Victory轉番由無記播

https://www.youtube.com/watch?v=ehTxWJRfQP8

之後仲同隻獅皇大合體

https://www.youtube.com/watch?v=pnaMBMwFbWY
當年朝早亞兜播過,基本上完全不像變型金剛, 差不多集集也是史達一個打哂, 狂派像過街老鼠一樣,有時未行 ...
GUNGUN 發表於 11-8-2014 02:06 PM

HA....原來係咁! THX
回復 88# williamhychan

你唔講我記憶中一直以為是A台..

當時睇知道獅皇是咁樣來, 真係覺得超展開...
回復 88# williamhychan

勝利之鬥爭我只睇過幾集, 中學時代, 果時唔係太鍾意玩具d機設, 係覺得史達幾型~

我最記得史達係黃志強(即係冰河)配音, 真係好懷念呢位配音員, 把聲好鬼正氣~~~ :71:
細個已經好想買TAKARA個隻, 成日&#21946;愛民&#37032;某間玩具店企&#21946;度望住, 但細個邊有錢買? 而家出MP真係要買呀!!!
頭領都仲有望一兩眼, 呢套其實一眼都冇望過, 但此玩具真係好強大, 必買~
手臂真的舉不起來…
希望那小人上色會好一點~