Toysdaily 玩具日報

[詢問] 買Star War白兵一問

未買過SS白兵, 有興趣買隻玩下, 想有幾個問題問下各ching

1. 見到HT有得訂, 其他地方有得訂嗎?
2. 見到 ...
dannydanny 發表於 16-7-2012 10:27 AM

1. 我不是ht vip,所以一向都不會光顧ht shop, 而會選擇在舊時點或銅中訂貨。
2-3,款式真係好個人,我自己比較喜歡commander gree
4, 初期出的關節很鬆。
我都係想跳入白兵坑,謝謝information. 好正
唯有等佢翻出
小弟唔急!!!!!
又到古物白兵之重現.....

呢隻係小弟第一只12"收藏, 到今日都未開過.....
小弟都將會入坑,不過地方所限亦適逢其會,先入SS 新DV加重Dark Force,再入隻元祖白兵就心滿意足嘞!:52:
不過如果入埋Darth Maul就錦上添花喇!:35:
小弟都將會入坑,不過地方所限亦適逢其會,先入SS 新DV加重Dark Force,再入隻元祖白兵就心滿意足嘞! ...
redcat2733 發表於 16/7/2012 20:47

DARTH MAUL係好物,但M記既太瘦,SS既又好似未訓醒咁.奇望HT出手.
回復 51# keigo912

睇咗SS接受唔倒個頭雕,所以一定唔會買,除非出新ver就再算,不過SDCC都唔覺有出,睇怕都冇咁快;而M記下個月番出,考慮中,入隻玩住先嘅機會好太!:43:
DARTH MAUL番出,這太好了,另一期待之物!:61:
我都係打算入M記再版赤武神
HT暫時應該攞唔到拉臣...
Ching...let's have preview for my rainbow clone. You must like them!!
又到古物白兵之重現.....

呢隻係小弟第一只12"收藏, 到今日都未開過.....
evilalive 發表於 16-7-2012 08:02 PM

why Ching can keep it not turning yellow .........
Ching...let's have preview for my rainbow clone. You must like them!!
patdhk 發表於 17-7-2012 01:10

Wow, very up to date! You even have the latest SDCC exclusive :71:

RE: 買Star War白兵一問

patdhk 發表於 17-7-2012 01:10 AM

This is one nice team of troopers:71:
why Ching can keep it not turning yellow .........
blackhawkdownhk 發表於 17-7-2012 02:17 AM

Keep under shade and a dry cool place i guest
頭像被屏蔽