Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 香港魂shop悪魔人版萬能俠開盒圖

回復 60# ray文

同埋買得"限定"..都一定係比貴左,始終想d質素好d..如本體同包裝服務..咁先會吸引到下之幫襯囉:35:
回復 55# ckc52322

見到了.....日本價唔計運費..其實都唔算好貴..咁當然hk就最平了呢次:43:
回復  ray文

同埋買得"限定"..都一定係比貴左,始終想d質素好d..如本體同包裝服務..咁先會吸引到下 ...
老文 發表於 16-7-2012 05:23 PM

正講出所有消費者嘅心態呢~希望魂shop可以加以改善啦~:)
試驗成功..用舊軟身少少0既擦膠可以捽走晒啲 '痂立立' 0既膠積.:71:
回復 64# C-tong

哈哈..咁正?..我今晚又試吓先...:77:
回復  C-tong

哈哈..咁正?..我今晚又試吓先...
老文 發表於 17-7-2012 09:14 AM

等我都試吓先~ x2:DD
回復 66# ray文

其實我地咁樣講"玩盒"..遲早實比人炳...:35:不過真係想多d人知道甚麼100%新,咩一條膠紙..咩日版好dd..都可以係人為矣
試驗成功..用舊軟身少少0既擦膠可以捽走晒啲 '痂立立' 0既膠積.
C-tong 發表於 16-7-2012 11:19 PM

太遲見到了:no:
回復  ray文

其實我地咁樣講"玩盒"..遲早實比人炳...不過真係想多d人知道甚麼100%新,咩一條膠 ...
老文 發表於 17-7-2012 03:16 PM

係呢~:DD:x:)
回復 64# C-tong

昨晚用左10分鐘..我都攪掂左..現在成盒98%爽晒...yeah:77:再一次謝謝大大
回復  C-tong

昨晚用左10分鐘..我都攪掂左..現在成盒98%爽晒...yeah再一次謝謝大大
老文 發表於 18-7-2012 09:15 AM

清爽晒.玩0既心情都靚D..希望下次唔好再有咁多貼紙附屬品啦:31:
回復 71# C-tong

係la..或者用個速遞袋包比人la...:56:
呢一隻唔錯喎~~~~