Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 香港魂shop悪魔人版萬能俠開盒圖

對某尐人黎講 依家有外送盒等於無外送盒
換個角度睇 就係外送盒終於有所作為
果汁先生 發表於 14-7-2012 05:28 PM

唉!!有心攪唔難攪o既!!:42:
回復 31# ckc52322

神人...比個"服"你...順道求教:77:
風筒加熱慢慢撕,之後用WD40薄薄一層落廚房用果D紙,輕輕沫走d膠跡,記住要輕輕呀!!一重手就奶野架啦!!慢慢少少續少續少捽走佢,唔夠造加40同風筒吹!!記住要慢同細心同輕手!!切忌心急!!而最重要係新鮮滾熱棘o既貨先有用,日子耐左o既貨d膠食死落盒到神仙都救唔番!!
風筒加熱慢慢撕,之後用WD40薄薄一層落廚房用果D紙,輕輕沫走d膠跡,記住要輕輕呀!!一重手就奶野架啦!!慢慢少少 ...
ckc52322 發表於 14-7-2012 09:11 PM

巧利害呀......佩服佩服!!:71:
慢慢撕唔用風筒都可以 ( 已成功 ) ,
係欠清埋 d 膠積
:71:
呢隻俾想像中吸引
個配色好match
回復 33# ckc52322

正...謝資料提供:77:
風筒加熱慢慢撕,之後用WD40薄薄一層落廚房用果D紙,輕輕沫走d膠跡,記住要輕輕呀!!一重手就奶野架啦!!慢慢少少 ...
ckc52322 發表於 14-7-2012 09:11 PM

大膽一問 , 用"松節水" 清膠積得唔得架:what:
呢隻俾想像中吸引
個配色好match
GTO 發表於 16-7-2012 01:41 PM

冇錯呀, 所以半意外地入咗手呢.....:he:
回復 39# ray文

係呀..我對番隻惡魔人既上色..真係好夾(尤其大家有翼的時候)...好似2合為一咁..我唔敢話"好正"..但設計上有用過"心思"就肯定:77:
回復  ray文

係呀..我對番隻惡魔人既上色..真係好夾(尤其大家有翼的時候)...好似2合為一咁..我唔 ...
老文 發表於 16-7-2012 02:41 PM

所以好價入到真係好開心呢.....正野~:71:
回復 41# ray文

而家攪緊個紙盒...玩緊港版變日版..:34:
回復  ray文

而家攪緊個紙盒...玩緊港版變日版..
老文 發表於 16-7-2012 03:04 PM

呢個我都有興趣呀.........:DD
回復 43# ray文

內盒既貼紙都清除了,仲還可原埋一層膠紙..不個紙皮箱還是"痴立立"..要再慢慢攪:43:
回復  ray文

內盒既貼紙都清除了,仲還可原埋一層膠紙..不個紙皮箱還是"痴立立"..要再慢慢攪
老文 發表於 16-7-2012 03:37 PM

" 紙皮箱還是"痴立立"..要再慢慢攪  "  我都係,大大是否都係用 WD40 清呢 ??