Toysdaily 玩具日報

查看: 11032|回復: 72

[玩具報告] 香港魂shop悪魔人版萬能俠開盒圖

今朝10:00同老虎落去食早餐.落到樓下就收到電話問而家有冇人收貨...:43:當然有啦.約佢係樓下食住等...:71:
要趕出街.影住少少相先.

返嚟再影
今朝10:00同老虎落去食早餐.落到樓下就收到電話問而家有冇人收貨...當然有啦.約佢係樓下食住等...
...
C-tong 發表於 14-7-2012 12:00 PM

好羨慕呀, 仲未有貨收呢......:help:
期待ching更多正相呀~:)
我到而家都未收到e-mail, SEND mail 去問成個星期, 完全無回應, 佢到底想點, 唔回應 mail 算咩態度?????:38:

好羨慕呀, 仲未有貨收呢......
期待ching更多正相呀~
ray文 發表於 14-7-2012 12:14 PM
好羨慕呀, 仲未有貨收呢......
期待ching更多正相呀~
ray文 發表於 14-7-2012 12:14 PM

ray文 兄.好快到你,放心啦:71:
ray文 兄.好快到你,放心啦
C-tong 發表於 14-7-2012 12:20 PM

望係咁望啦......thx!!
我到而家都未收到e-mail, SEND mail 去問成個星期, 完全無回應, 佢到底想點, 唔回應 mail 算咩態度?????:38 ...
馬仔 發表於 14-7-2012 12:20 PM

希望都係今日可以收貨啦.....明天應該唔派貨掛.....:42:
希望啦, 我今日番屋企等佢打來.:34:

希望都係今日可以收貨啦.....明天應該唔派貨掛.....
ray文 發表於 14-7-2012 12:25 PM
希望啦, 我今日番屋企等佢打來.
馬仔 發表於 14-7-2012 12:27 PM

等我都返去等電話先......:79:
我住屯門,見佢車都重有幾盒,屯門區嘅ching都可能收到電話啦
我訂咗2個,2盒都係雙膠紙,其中一盒個外盒有幾處凹痕:70:

wa...睇完o的盒..要買行魂shop , 都係出街訂算.

N 年前. DHL 派o既仲有多個外盒包住. 連個傳輸外都可以冇事. 黑貓冇多個盒,送一大堆貼紙俾你 :53:
我果盒都未到:35::35:
這種fans嘢,我無緣分買了。
這種fans嘢,我無緣分買了。
OT: As my memories, only 4 people including me love this design when some body post it in TD, most members said this design is ugly... :(  But now...

Anyway, it is a good stuff and hope those people have bought it are only because of its look and design.  :)