Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 香港魂shop悪魔人版萬能俠開盒圖

回復 45# chal

白電油.....:35:

我都係淨返"痴立立"膠積,如果用WD40,我怕會滲晒落個盒到,所以都係用手慢慢捽走佢.
但都係冇乜用,有冇CHING有其他方法:59:

今晚返去試下用擦膠慢慢捽走佢
回復  ray文

內盒既貼紙都清除了,仲還可原埋一層膠紙..不個紙皮箱還是"痴立立"..要再慢慢攪
老文 發表於 16-7-2012 03:37 PM

勁呀!!!!!!!!好用心wor~:!
回復 48# ray文

不過放心..我唔會拎佢上網放的...因為自己OK鍾意:43:
回復  ray文

不過放心..我唔會拎佢上網放的...因為自己OK鍾意
老文 發表於 16-7-2012 04:32 PM

可能老文兄有兩盒.........呢~:DD
白電油好,WD40好,只要好軽好軽手hi落去,就唔會滲落個紙皮外箱度!
回復  ray文

不過放心..我唔會拎佢上網放的...因為自己OK鍾意
老文 發表於 16-7-2012 04:32 PM

大家都係想保持貨品原貌!so果幾張貼紙真係very黑人曾!
回復 50# ray文

其實呢隻...一隻就夠了...始終唔多野玩..今次同埋可以試吓hk魂shop做法.但感覺未盡完善.佢地由日本運貨返來,紙皮箱開盒尾,跟住好似再qc過咁.攪到彩盒有3重膠紙.盒脷仲唔識用間尺開,有摺痕..講真呢d係日本已經係死罪.:43:
回復 52# ckc52322

咪就係...痴咁多野替死咩..一係包多層膠先la..:67:
但我發現真正日版,盒面會係多一張銀貼,可上日本y拍參考!
回復  ray文

其實呢隻...一隻就夠了...始終唔多野玩..今次同埋可以試吓hk魂shop做法.但感覺 ...
老文 發表於 16-7-2012 04:56 PM

其實佢地喺日本運貨返嚟,開紙皮盒係比佢"痂"返hk貼紙,但件貨喺日本都有QC過啦(或QC完先去日本) ,點解hk魂shop要開彩盒呢? :?
大家都係想保持貨品原貌!so果幾張貼紙真係very黑人曾!
ckc52322 發表於 16-7-2012 04:56 PM

冇錯呀, 好討厭呢~:*
但我發現真正日版,盒面會係多一張銀貼,可上日本y拍參考!
ckc52322 發表於 16-7-2012 05:03 PM

日本口嗰邊之前睇得幾隻放出嚟,抽完獎之後有70幾隻,個價重回落咗好多...
回復 56# C-tong

呢層我都唔明...但吸塑是沒有開過的
回復  ray文

其實呢隻...一隻就夠了...始終唔多野玩..今次同埋可以試吓hk魂shop做法.但感覺 ...
老文 發表於 16-7-2012 04:56 PM

絕對認同, 真係當體驗吓hk魂shop嘅服務呢....:78: