Toysdaily 玩具日報

查看: 10468|回復: 20

[活動展覽] SDCC 2012 Transformers Fall of Cybertron 超期待新品!!

:64: source from: tfw2005.com

先有即將推出既 Combaticons Bruticus!
但係唔係set裝一套出。。。係打散左一隻隻咁賣。。。

BRAWL

SWINDLE

VORTEX

BLAST OFF

ONSLAUGHT

另外仲有!!!

AUTOBOTS

OPTIMUS PRIME

JAZZ

ULTRA MAGNUS

SIDESWIPE

AIR RAID

BLASTER w/ STEELJAW

個人最期待既。。。

GRIMLOCK

DECEPTICON

SHOCKWAVE

STARSCREAM

SOUNDWAVE w/ LASERBEAK

RUMBLE & RAVAGE

SOUNDBLASTER w/ BUZZSAW

KICK BACK

配色屎,偷膠多,設計屎,想像唔到係同movie2同一班TAKARATOMY設計師設計出黎:50:
:(我覺得唔係我杯茶
所以我都淨係想要隻Grimlock算。。。:67:
Bruticus等MP好過買依隻:45:
萌哥/馬格斯的槍又拿反了...

為什麼新款幾乎全部都是舊模換色+少許新零件...
最吸引的還是鋼鎖和大音波:shiny:
great collection:71:
頭像被屏蔽
great collection:71:
真系官圖無限好啊,只Bruticus膠到,好彩我幫我訂果間舖頭話未知訂唔訂到,所以我無要....
另外有野請教下 ...
nycwingo 發表於 13-7-2012 01:34 PM

佢地係屬於下個月出既老變game "Fall of Cybertron" 系列。:71:
其中wave1,文哥、Jazz同Shockwave已經出左。
合體後隻手掌好求其叫做手就算..:69:
其實我一直好想問,負責display既係果d工作人員?咁佢地應該都炒得嫁啦喎
d pose擺到不知所謂,變又變錯晒,武器又亂9咁渣!= =
我會諗。。。擺display果班。。。一定係女人。。。:DD
又或者玩具公司特登請班對工作(玩具)無熱誠既!等佢地唔會成日掛住玩。。。唔做野。。。

乜間玩具公司唔係想人玩玩具架咩??!:p