Toysdaily 玩具日報

[新品消息] YF29 can pre order

佢不嬲食水深!!我個人經歷!!上次訂171,用EMS係好快送到黎,但佢用個外盒鬼禁細,運送途中整到摷晒!! ...
ckc52322 發表於 13-7-2012 02:13 PM

同CHING一樣,不過我果盒好靚

但佢寫錯我地址送左上樓上:31:

至AMIAMI的話個盒就好大....有時候明明可以用SAL都變左用唔到:(
回復 106# takeshi
個條友firesxxxxx之前放左十幾隻18魚171,依家突然又變身高擧反炒家旗號,真係唔知佢人定鬼:67:
回復  takeshi
個條友firesxxxxx之前放左十幾隻18魚171,依家突然又變身高擧反炒家旗號,真係唔知佢 ...
AK30 發表於 14-7-2012 09:12 AM

條友第一日自己有份炒..依家好似痴左線咁高掛旗號反仆x 炒家, 遲早俾yahoo brand.
依家到隻25F無貨,日本YAHOO得一隻炒到3萬5YEN:53:
:die: e條line玩死人...
現在網上好似只剩 Nippon 網仲有得訂:cool:

Y拍唔計
都唔知點玩落去,已處於半放棄狀態