Toysdaily 玩具日報

[新品消息] YF29 can pre order

nippon-yasan 有得訂了, 但加到去 USD$ 297(未計運費) :53:

決定放棄, 玩少一隻 !!!!
頭像被屏蔽
23500??? I ordered 17850yen yesterday.....crazy:70:
食水好深啫....:53:
23500??? I ordered 17850yen yesterday.....crazy
AK30 發表於 13-7-2012 01:49 PM

等現貨可能都會平少少:(
食水好深啫....
你好 發表於 13-7-2012 01:59 PM

佢不嬲食水深!!我個人經歷!!上次訂171,用EMS係好快送到黎,但佢用個外盒鬼禁細,運送途中整到摷晒!!影完相俾佢地睇話唔係佢地責任,叫我claim番空運公司!!所以日網訂野,自己評估風險!!

回復 82# ckc52322

呢個我上得日網訂,已經有所覺悟。

但最唔要得係,佢地咁樣一級級提升訂價,跟本同炒家無分別......除左頭一兩批訂到嘅玩家外。:69:
回復  ckc52322

呢個我上得日網訂,已經有所覺悟。

但最唔要得係,佢地咁樣一級級提升訂價,跟本同炒 ...
你好 發表於 13-7-2012 02:19 PM

佢用個大D o既外盒包多幾層報紙已經可以避免有o里D風險:53:
佢用個大D o既外盒包多幾層報紙已經可以避免有o里D風險
ckc52322 發表於 13-7-2012 02:22 PM

人地鬼知你係外盒完美者咩
OST 發表於 13-7-2012 04:58 PM

佢聲明以下事項架!!
'Japanese Version!
New, Never Opened and box in EXCELLENT condition!'唔該閣下做o下research先回帖啦!!
佢聲明以下事項架!!
'Japanese Version!
New, Never Opened and box in EXCELLENT condition!'
ckc52322 發表於 13-7-2012 05:09 PM

寄出前就係 , 但佢無話到你手既都會係呢:49:
寄出前就係 , 但佢無話到你手既都會係呢
chal 發表於 13-7-2012 05:12 PM

運送途中有損傷無計,但起碼佢個packing已經有問題!!Ami Ami o的packing真係一流我訂禁多野從來無出事!!
OST 發表於 13-7-2012 04:58 PM

其實做得網購shop,盡可能作保護將件貨完整甘寄到客人手上係基本Sense/ 態度。
寄出前就係 , 但佢無話到你手既都會係呢
chal 發表於 13-7-2012 05:12 PM

:42: 驚...

運送途中有損傷無計,但起碼佢個packing已經有問題!!Ami Ami o的packing真係一流我訂禁多野從來無出 ...
ckc52322 發表於 13-7-2012 05:17 PM

我用small pack,好彩ok..
仲有amiami D貨相比 d貨外盒都好新鬼新淨~~
其實做得網購shop,盡可能作保護將件貨完整甘寄到客人手上係基本Sense/ 態度。
takeshi 發表於 13-7-2012 05:22 PM

之前收D貨都係好OK!!唔知點解隻171佢用個同本体大少少o既外盒求其包塊波波紙同一兩張報紙,禁攪法,求其俾o的運輸工人掉兩掉,或俾其他重少少o既貨'責'下,已經傷到本体個盒!!我唔係話要8隻介手直角盒,但都唔係摷成禁呀!!