Toysdaily 玩具日報

[新品消息] YF29 can pre order

運送途中有損傷無計,但起碼佢個packing已經有問題!!Ami Ami o的packing真係一流我訂禁多野從來無出 ...
ckc52322 發表於 13-7-2012 05:17 PM

曾經 ami 都用過 d 薄箱寄貨比客而被投訴過 ( 貨又係爛左的 )
但最唔要得係,佢地咁樣一級級提升訂價,跟本同炒家無分別......除左頭一兩批訂到嘅玩家外
x2
之前收D貨都係好OK!!唔知點解隻171佢用個同本体大少少o既外盒求其包塊波波紙同一兩張報紙,禁攪法,求其俾 ...
ckc52322 發表於 13-7-2012 05:32 PM

我盒內裡保護都係甘,好彩應該無遇到重野壓或被大力掉....
其實如果YF29俾我只能選一隻買,我都系要返動畫原配色,因為我系中意睇套動畫而買。  雖然只30週年版都好靚 ...
nycwingo 發表於 13-7-2012 12:31 PM

totally agree, original colour is the best. If picking Focker version, VF-25S is the best. The shape is very pretty.
回復  blackhawkdownhk

好彩我都係,我初版買都係1450....而家上日本網訂都即刻賣晒,真恐怖...仲要本 ...
超重神cyberx 發表於 13-7-2012 09:42 AM

I got it with 1700 :cool:, but still feel it's the best version
唔得閒。miss左。。。。依家個天價只好pass

日本也苦平均二萬三yen即決!!:50:
回復 99# ckc52322
呢隻正常丫,171事件我相信應該唔會重演
Need to give up this line ...
Need to give up this line ...
wunba 發表於 13-7-2012 09:36 PM

actually yes, not deserve to pay around 2K or over per unit this line la, 2K can buy many toys ga la
回復  ckc52322
呢隻正常丫,171事件我相信應該唔會重演
AK30 發表於 13-7-2012 08:48 PM

其實,我覺得171比較重口味左少少!!
我見到丫烏進行緊171大戰⋯:50:
我見到丫烏進行緊171大戰⋯
takeshi 發表於 13-7-2012 10:22 PM

我早排蝕幾草走左盒摷盒然後17幾入番盒靚盒當打個和!!估唔到底處未見底!!好丫就黎人人有得玩lu!!
我早排蝕幾草走左盒摷盒然後17幾入番盒靚盒當打個和!!估唔到底處未見底!!好丫就黎人人有得玩lu!!
ckc52322 發表於 13-7-2012 10:37 PM

我見到你話邊插邊放果位,依架shop反撃放左幾隻一蚊起bid,

當初度度咸曬cut貨,依架貨多到水浸,真係⋯難分真與假:34:
我見到你話邊插邊放果位,依架shop反撃放左幾隻一蚊起bid,

當初度度咸曬cut貨,依架貨多到水 ...
takeshi 發表於 13-7-2012 11:10 PM

唔係個價開始落有水位走,我又怎可能換到個盒o里!!