Toysdaily 玩具日報

[新品消息] YF29 can pre order

Nippon already sold out even the cost is around 17 fish............crazy
係呀,好多謝樓上師兄報料。

Hobby Search被人秒殺,跟住聽到ching話nippon yasan未開訂,拿拿淋去 ...
你好 發表於 12-7-2012 05:08 PM

you are so lucky!!
我轉頭再睇已經-"Notify me when available"
yesyesyes 臨尾最後order到! :$一order完就無左!lucky!
無追post... 原來有ching講左nippon-yasan有得訂... :43:
嘩!連nippon-yasan都比人秒埋
ckc52322 發表於 12-7-2012 05:11 PM

嘩 :Q:Q:Q:Q
快成咁 ....

可能一陣加完價又放上架!!nippon-yasan慣常動作!!話時話唔知點解隻DX合金魂又係周圍都sold out!!禁攪法,以後D hot item連上日網都入手困難!!各位自求多褔lu!!
amiami 剛剛(5分鐘前 ) 有得 order 返  , 但一 click 就又話無貨了 :@
:49::49::49::49::49:
度度都秒殺
傻的嗎........./.\
度度都秒殺
傻的嗎........./.\
Endless 發表於 12-7-2012 05:26 PM

個個都話買,出面又冇舖敢開訂,D網又唔係炒價,有乜辦法唔被人秒丫!!
還欠25G...:63:......
可能一陣加完價又放上架!!nippon-yasan慣常動作!!話時話唔知點解隻DX合金魂又係周圍都sold out!!禁攪法,以後 ...
ckc52322 發表於 12-7-2012 05:20 PM

一個識左之後, 跟住就個個都識上網訂 , 有乜計唔被人秒呢
一個識左之後, 跟住就個個都識上網訂 , 有乜計唔被人秒呢
chal 發表於 12-7-2012 05:36 PM

今次又係好吸引woo!! 29本身人氣高企,又30周年特別Focker 色,再版機會唔大!!一個字'炒'!!

連nippon呢個"安寧地"都冇埋……

o拿o拿o拿!! nippon又有啦!!不過要178XX yen!!睇死佢係加番價先賣架啦!