Toysdaily 玩具日報

[航空] Herpa500的民航機模型部 (P.11- 1/144 Scale Cathay Pacific A350-900)

午安啦Herpa兄, 到此一遊..:43:
午安啦Herpa兄, 到此一遊..
hehemimi 發表於 25-4-2013 06:02 PM

{:1_197:} 你好呀Hehemimi
:D 小弟把一個T-Scale Train Layout (1/450) 同 Herpa舊式機場 (1/500) 做D手腳, 合埋變一個有飛機同火車嘅情景:-

Remark (完成了80%)

Layout 尺寸: 80CM X 35CM

兩個合体前嘅Layout:-

1) T-Scale Train Layout (火車是可行走的, 電源同普通N-Scale火車一樣)

2) Herpa Classic Airport:-

{:1_220:} 合体之後:-

小弟把一個T-Scale Train Layout (1/450) 同 Herpa舊式機場 (1/500) 做D手腳, 合埋變一個有飛機同火車&# ...
Herpa500 發表於 23-5-2013 16:14

{:1_236:} 扒哥點解係條飛雞跑道上有火車軌架 :time:
扒哥點解係條飛雞跑道上有火車軌架
bbf1125 發表於 23-5-2013 04:19 PM

:78:呢個係跑道嘅尾, 同埋之後仲有D嘢要加上去
:78: 同埋整呢layout無比例, 只係手多just for fun, 本身呢個比例嘅火車好似好冷門...
呢個係跑道嘅尾, 同埋之後仲有D嘢要加上去
Herpa500 發表於 23-5-2013 04:23 PM

{:1_208:}加隻紙妖.....飛機撞紙妖....扒哥比占D
加隻紙妖.....飛機撞紙妖....扒哥比占D
Warmblood 發表於 24-5-2013 01:54 PM

:58: 咁過癮, 又咁押韻{:2_297:}
Yeah......達標!!!!?????::::一
:71: 阿B good job
嘩大佬!!上面條路軌踩住條馬路!d車點行呀!!!:68:
嘩大佬!!上面條路軌踩住條馬路!d車點行呀!!!
sundaydriver 發表於 6-6-2013 06:05 PM

:78: 其實有踏切未整
Workplace occupational stress causes people to produce anxiety ,head back to the middle in fact, str ...
q7oczOtaGwf 發表於 13-6-2013 05:46 PM

我覺得你既壓力大d!!我提意你去睇下黃E生啦,我都睇開幾好架!!!{:1_205:}
我覺得你既壓力大d!!我提意你去睇下黃E生啦,我都睇開幾好架!!!
sundaydriver 發表於 13-6-2013 05:59 PM

:handshake: Thank you Dry哥幫手
:67: Update下先: