Toysdaily 玩具日報

[航空] Herpa500的民航機模型部 (P.11- 1/144 Scale Cathay Pacific A350-900)

我又黎玩啦.................:43:
我又黎玩啦.................
hehemimi 發表於 12-12-2012 12:17 PM

:43: 歡迎, 熱烈歡迎

:he: 新入手: 1/200 Scale 日本航空 B-777-200 Tokyo Sky Tree 特別版:-

:64: 同埋要多謝富二幫我入手
原來係呢隻?Herpa好波!:71:
原來係呢隻?Herpa好波!
常威 發表於 14-12-2012 10:20 AM

:43: Thank you 常總
大大係邊度 order 飛機的?
你真係我偶像阿 =.=
大大係邊度 order 飛機的?
你真係我偶像阿 =.=
imhoho 發表於 20-12-2012 08:06 AM

:78: D飛機通常係始創西X線買的, 全香港嚟講, 佢係最多最齊
:64: 多謝imhoho兄參觀, :43: Nice to meet you
:43: 以下是小弟已經ordered, 2013年: 三月到手嘅模型:-

全部都係Herpa出品:-

1/500 Scale: British Airways Concorde "G-BOAD"

1/500 Scale: China Southern Airlines Boeing 787-8 Dreamliner:-

1/500 Scale:- Airport Bus Set (4 pieces):-

1/500 Scale: Airport Memmingen:-
D飛機通常係始創西X線買的, 全香港嚟講, 佢係最多最齊
多謝imhoho兄參觀,  Nice to ...
Herpa500 發表於 20-12-2012 09:27 AM

CHING, ONLINE ORDER,邊度最平最齊阿?
CHING, ONLINE ORDER,邊度最平最齊阿?
imhoho 發表於 17-1-2013 09:52 AM

:78:其實上綱訂都唔一定平過香港好多, 但會齊D款, 由其係機場模型嘅嘢, 因為香港唔會全部款都返貨,
同埋我都有玩火車模型, 因為我訂開火車個綱有Herpa飛機D嘢, 所以咪搭單訂埋, 可以慳一D運費.
不過小弟90%飛機都係香港買
:64: 我PM我訂火車飛機模型條link俾你
787, 啱啱比人ground咗果款 :?
787, 啱啱比人ground咗果款
pigpig2000 發表於 17-1-2013 12:20 PM

:78: 無錯, 日日都出事
唔該曬 CHING阿..
收到你條link la...
唔該曬 CHING阿..
收到你條link la...
imhoho 發表於 26-1-2013 08:30 AM

:64: you are welcome
以下是小弟已經ordered, 2013年: 三月到手嘅模型:-

全部都係Herpa出品:-

1/500 Scale: Br ...
Herpa500 發表於 24-12-2012 09:56 AM

正正...Herpa兄....等睇post..:handshake: