Toysdaily 玩具日報

[航空] Herpa500的民航機模型部 (P.11- 1/144 Scale Cathay Pacific A350-900)

c hing d玩具超勁……小弟自愧不如。
我想問下會唔會每間航空公司都有飛機玩具

例如我想買濟州航空架飛機,可以係邊度入手,謝謝:64:
我想問下會唔會每間航空公司都有飛機玩具

例如我想買濟州航空架飛機,可以係邊度入手,謝謝
verywai 發表於 19-4-2013 02:29 AM

:65: hi, 你好,
都未必間間航空公司都會出飛機模型,
如果濟州航空, 就好似見過有, 你可以去旺角始創中心西X線搵下, 我通常都係個度買, 佢應該係全香港最齊:
http://www.westmaintoys.com/
hi, 你好,
都未必間間航空公司都會出飛機模型,
如果濟州航空, 就好似見過有, 你可以去旺角始創中心 ...
Herpa500 發表於 19-4-2013 09:44

正呀..thank you你:love:
正呀..thank you你
verywai 發表於 19-4-2013 09:58 AM

:43: you are welcome la
網頁內冇jeju air:79:
網頁內冇jeju air
verywai 發表於 19-4-2013 10:03 AM

:78: 佢個綱頁唔會晒佢D貨出嚟, 你打電話問下佢都得
午安herpa兄,過黎探班先:)
午安herpa兄,過黎探班先
hehemimi 發表於 19-4-2013 01:29 PM

{:1_197:} welcome Hehemimi
今日去左西X線,問左話冇出過濟州航空:79:

但都買左幾架機,其中最正係大韓A380{:1_208:}

果度D人真係好nice,好耐冇試過買玩具買得咁開心:43:
Herpa500兄,請問仲有冇其他途徑,例如上網買

因為我仲有兩架果度搵唔到{:1_217:}
Herpa500兄,請問仲有冇其他途徑,例如上網買

因為我仲有兩架果度搵唔到
verywai 發表於 20-4-2013 12:14 AM

:64: brother, 我pm咗你一個綱
今日去左西X線,問左話冇出過濟州航空

但都買左幾架機,其中最正係大韓A380

果度D人真係好 ...
verywai 發表於 20-4-2013 12:09 AM

:71: 大韓A380, 一部好機, 入得好
實在非常壯觀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
實在非常壯觀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ericmove 發表於 21-4-2013 01:58 PM

:64: 多謝大大欣賞