Toysdaily 玩具日報

[航空] Herpa500的民航機模型部 (P.11- 1/144 Scale Cathay Pacific A350-900)

herpa兄, 或者你會喜歡此 HO

正正...Herpa兄....等睇post..
hehemimi 發表於 26-1-2013 05:49 PM

:43: you are welcome, Hehemimi
herpa兄, 或者你會喜歡此 HO
psw123 發表於 28-1-2013 12:57 AM

:handshake: 正呀, 機場用消防車:71:
儲左10幾年 herpa 飛機,2010年收手鳥!:unhappy:
而家每年做會員入6隻會員版算:64:

儲左10幾年 herpa 飛機,2010年收手鳥!
而家每年做會員入6隻會員版算
psw123 發表於 31-1-2013 11:43 PM

:shiny:嘩..............你D收藏都好正wor
回復 65# Herpa500

herpa兄,見笑;
大大話又10幾年,儲咗2,000架!
herpa, gemini-jets, star jets, dragon, wings500, etc etc......
最靚喺 Disney 套1:500
奈何寸金尺土....只好入盒:26:
回復  Herpa500

herpa兄,見笑;
大大話又10幾年,儲咗2,000架!
herpa, gemini-jets, star jets,  ...
psw123 發表於 1-2-2013 11:12 PM

:43: 咁你最鍾意邊間航空公司
回復 67# Herpa500

JAL, ANA 日本航空公司多公仔花 加埋過200架:35: ,所以火L都係日本車多

JAL, ANA 日本航空公司多公仔花 加埋過200架 ,所以火L都係日本車多
psw123 發表於 2-2-2013 10:55 AM

:$ 我同你都係一樣, 真係啱傾:43:
回復 69# Herpa500

高攀不上,我冇位放車:59:

得閒研究交流下, btw 而家少左人賣買飛機鳥:36:

高攀不上,我冇位放車

得閒研究交流下, btw 而家少左人賣買飛機鳥
psw123 發表於 2-2-2013 11:34 AM

:ice: 我都覺, 以前最多人買飛機係電視做沖上雲銷....
唔知今次做第二集會唔會多返人買呢
:78: 一月頭德國寄來的兩盒機場用車車: Herpa 出品: 1/500 scale:-

:43: 小弟order咗Herpa出品: 1/500 新款機場模型, 呢個機場模型係參考荷蘭阿姆斯特丹機場
預計今年六月德國寄出:-

2) 停機玶

3) 登機橋

:67: 跟據Herpa官方綱站: 今次只係出呢三樣嘢, 之後會推出更多同呢套機場嘅配套設施, 同之前一樣, 砌一個機場要等佢成年出晒所有嘢先可以完成...
回復 73# Herpa500

如果完成一定勁正,等成年都係值得嘅:71:

如果完成一定勁正,等成年都係值得嘅
pastng 發表於 5-2-2013 12:20 PM

:$ 無錯, 到時一定要post相