Toysdaily 玩具日報

查看: 17706|回復: 36

[新品消息] 2012年12月 Dwell EVA 新劇場版 EntryPlug Interior ver. Asuka (scale 1/6)

http://ameblo.jp/digitamin/entry-11292569761.html

◆原型製作
エントリープラグ/モデルボード
式波・アスカ・ラングレー/横島真平さま(剛本堂)

◆材質
エントリープラグ/ABS他
式波・アスカ・ラングレー/PVC

◆サイズ
全長:約800mm(1/6スケール)
パッケージサイズ:W=100cmXH=40cmXD=40cm

発売元:株式会社トップス
販売元:ヴェルテクス

対象年齢:15歳以上

メーカー希望小売価格 41,790円 (税込)
W=100cmXH=40cmXD=40cm
考驗fans收藏空間
:59:41,790円......
出比12"用 ?! :59:
medicom 個隻用唔用到先
有 figma 心足了~~ :78:
嘩...呢個何止睇FANS們有無咁強既財力同愛
仲要睇埋你屋企有無位,呢個一隻佔左我大半格:50:
我想除非自己中了六合彩或彩票,不然40000多YEN真的無能為力了....:50:

不過這個明日香手辦是我目前為止看過做得最好的! 當然駕駛艙更不用說了!:shiny:
有 figma 心足了~~
fktuen 發表於 10-7-2012 01:57 AM

totally agree~ :35:
說真如果捱炒價去買/訂YF-29,買這個都沒禁興!!!:54:

AMIAMI BLOG decoration master REVIEW

http://blog.amiami.com/amiblo/2012/08/post-767.html

如果可淨買張櫈價錢平一半我或許會考慮:54:
開頭以為4,000YEN...
:44:
可以只買人就好嗎:56:
over 40,000 yen !!! 日本仔high 大左? 隻明日香又不可動~如果只係為左張1/6飛機凳... 我比多小小$買張1/1 OSIM or OTTO 比自己坐好過~:34: