Toysdaily 玩具日報

查看: 10887|回復: 25

[分享討論] fix1006再板

請問師兄們隻主體同盾有沒有唔對色問題?我隻有白色和淡黃白犘分別?如果中sad貨就去。。。
有人有相同問題嗎?
C hing 有相嗎?我隻沒事
其實小弟一直有個諗法………會唔有店舖將初版當再版咁賣出去?
個人感覺only~~~
其實小弟一直有個諗法………會唔有店舖將初版當再版咁賣出去?
個人感覺only~~~
yorpheus 發表於 15-2-2013 10:21 PM

作為一個生意人, 你會唔會將隻初版留到再版先賣哩?:he:
回復 5# vincent110

嗯...我唔係生意人, 但我今日的確見到一兩間鋪放間初版出黎(因初日版下本部有紅色紙, 大大張), 而且講緊係3~4盒, 唔係一兩盒

其實佢初版再版我都冇所謂, 只要佢唔變黃既話....
我都似有相同情況, 而且有幾塊甲特別黃:69:     
ps: 點可以pose 相??
我已換了另一盒。QC不太好但好過唔對色。鋪頭老板都看到黄白分別。太明顯了。。
回復 8# godhand1982

ching有 無相可以send 比我比較一下
ether2824@gmail.com
回復 9# hidyhi

send you tonight
攞去鋪頭, 老細唔響度, 得d妹妹仔..........無得即場換:79:
佢抽起隻Unicorn 同個盾, 話攞番比代理攪:30:要2個星期:53:
無得玩:56:
so sad...Hope u can get new one

我地可以交換d sad photo..............
睇番佢大貨但係有唔少sad 貨. Now just open sale for 2 days, maybe there are more sad report coming in near future
回復 13# hidyhi

i sent you picture. Take a look
睇番佢大貨但係有唔少sad 貨. Now just open sale for 2 days, maybe there are more sad report coming in near future

really:53: