Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2012年12月 Dwell EVA 新劇場版 EntryPlug Interior ver. Asuka (scale 1/6)

睇到個價錢已經唔洗睇落去:31:

日本已派

http://melon100.sakura.ne.jp/2012/12/30/2680/

盒SIZE 32X41X90cm

果頭有"飯煲", 呢頭買按摩椅送明日香.......近排D FIGURE鬥大......:47:
Hk 有無現貨賣呢?
這次去日本也有看到實品呢...實物好有存在感...拿來當房間擺設一定超讚的...:71:

當下真是好想買啊...但剛買完DX超合金魂...沒有銀彈了...我的明日香.......................:79:

希望有出翻版GK.....等待中......:handshake:
回復 21# EN9e@1979

buy it together ma ~~~ with DX !!! one for Xmas present, one for New Year present
兩盒神圓都唔夠佢大(PIC FROM JAPAN SITE)
回復  EN9e@1979

buy it together ma ~~~ with DX !!! one for Xmas present, one for New Year presen ...
nela 發表於 2-1-2013 10:34 PM

沒買是因為目前 RAH EVA 集資中...:DD
哇,我雖然不是eva粉絲,但都想買啊∼∼∼∼∼!
見開駕駛倉~請問有無師兄記得好耐之前出左隻 長圓管既駕駛倉 有得著燈, 好似跟一個人仔~個款仲有無得買返? 我記得出左1,2號機~0號就唔記得有無~上鴉烏唔見有~又唔知叫咩名~thanks~
當時出左就訂左,不過唔知幾時到澳門:56:
見開駕駛倉~請問有無師兄記得好耐之前出左隻 長圓管既駕駛倉 有得著燈, 好似跟一個人仔~個款仲有無得買返?  ...
lap666 發表於 4-1-2013 10:04 AM

Aoshima eva entry plug?
另一日本玩家REVIEW
redfish 發表於 5-1-2013 09:26 PM

嘩,感染咗EVA毒,好正:shiny: