Toysdaily 玩具日報

查看: 5764|回復: 25

[3A/ threezero] 舊物新手玩分享(7) ::火烘烘之EURO BRAMBLe::

又分享舊物先~~~ 其實BRAMBLe係麻麻喜歡呢個做型.....:what:

但一睇到呢隻JOHN WOO式雙鎗後已超級中毒!!! 因我愛發哥(以前港產片的發哥)!!!:D

又一隻比想像中細的1/6機械人.....佢都只係比普通12"差不多2"幾!!個櫃剛好入到,可以同D12"放在一超~~~:$

回復 1# BiODD

B 大, 你太堅啦!!
我都係覺得呢隻係最正丫!!!!!!!
BIODD大 , D好野都俾你執哂 , 幾時入埋1比6雙刀TK....:handshake:
呢隻係我唯一想入嘅飯煲,但太貴啦!!!

我想睇1�6 菜刀TK ! 唔該!
OMG ~ 雙鎗電飯煲啊 ~  :Q

有型!!!!! B大 呢隻貴唔貴呀???

兩個槍袋冇舊化效果???:50:
SORRY,係舊化效果好似少D:68:
回復 2# paipaipai314

3a太堅呀應該!! 我真係想不到開盒拿上手後又係呢個感覺......

好彩有買到呀!! 甘鬼死o家典解!!!!:)
回復 3# leo.fans123

大大......未執晒呀.......出面重有好多好野呢~~~:love:

雙刀TK係我最少摸的TK.....我都係因佢個機械人頭特別色先入佢呢!! 好好彩係現在癲價的一半入手!!!!:D
回復 4# RRAAYY

1/6雙刀係初期玩時入的,所以沒有玩影到開箱相....遲些先可以影番....因有好多排緊隊~~:^
回復 5# ATOM2003

佢係愈睇愈有型家~~~:no:
回復 6# LEMONed

你好~ 大大我呢隻係個賣家送埋隻EURO SQUARE比我係幾個月前海灣最平果隻~~ :43:
另個袋舊化又係舊時3a果隻“剛剛好正”的舊化呢~~ 不同現在好多都.....過了點點.....:77:
回復  RRAAYY

1/6雙刀係初期玩時入的,所以沒有玩影到開箱相....遲些先可以影番....因有好多排緊隊~~
BiODD 發表於 29-2-2012 10:55 PM

BiODD 大大 隻隻display都貴過架 Batmobile .......... :49::49::49:   希望你老婆唔知價, 當佢哋係二手舊玩具 :p
B大依隻飯煲真係唔錯, 又唔會太大, 個槍袋好鬼型.
我今次真係要睇佢唔到… 期待Biodd 大大出埋第2隻既飯煲相:35:
B大~~又出嚟毒人啦:DD:no: