Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: BiODD

[3A/ threezero] 舊物新手玩分享(7) ::火烘烘之EURO BRAMBLe::

回復 12# RRAAYY

RAY大.....講真有人送10架福仔車比我....都不及一件3a呢現在我的心態是.....除左送真家啦~~:52:

我老婆大大係唔知價家....講日元都死呀~~~:63:
回復 13# varitronix

V大超型家佢~~~:36:
回復 14# 甘大滋

甘大~~~ 出左啦禮一叫小弟禾即做野啦~~~:77:
回復 15# speedmarkedmond

史必大,舊物舊物.......茅毒家~~~:he:
Comparing the two, I still love this EURO one more .........  :shy:
回復 18# BiODD

:35: 些些呀 Biodd 大大 呢set 真係perfect match !
Euro 飯煲同關帝SUPER MATCH!!! :71:
回復 20# RRAAYY

係呀!!! 雙鎗型好多!!!!:p
回復 21# 甘大滋

我都超愛呢SET~~~:)
回復 22# Baka

ba da重有NOiR de PLUMe MATCH NiGHTWATCH BRAMABLE 呀~~~:he:
回復  Baka

ba da重有NOiR de PLUMe MATCH NiGHTWATCH BRAMABLE 呀~~~
BiODD 發表於 3-3-2012 03:15 AM

真係毒到無朋友.....:(