Toysdaily 玩具日報

查看: 8229|回復: 31

[詢問] BATMAN迷 唔該入黎!! 有幾條問題想問下!!

1.點解BATMAN BEGINS 有鐵路 第二集就唔見左= =?

2.THE DARK KNIGHT , JOKER講 HIT ME 後邊係唔係上一集既 偉恩企業的總部?

3.本人係BATMAN(2005-2012)迷  真係諗唔明先問咁多位師兄  
希望大家都係去睇 THE DARK KNIGHT RISES

4.唔知DX12心口BATMAN LOGO 會唔會改番好

頭像被屏蔽
1.因為最尾鐵路爛左...同埋可能改左做地鐵(自己幻想:66:)
2.
左邊係Wayne大樓...雖然似..但細心睇完全唔係:43:
心口BATMAN LOGO 有咩問題??  請指教...
the Railway was broken long time in Begins
我衰d咁講,其實呢度係12"人偶討論區...........
我自己睇戲唔會尋根,因為好多時最尾都係敗慶而回,而呢一類問題係一d講電影既討論區會有d好深度既影迷會解釋得好好.......
頭像被屏蔽

回復 1# hottoys專家

Check out the following link for "A 20-minute breakdown of the most famous Dark Knight’s chase scene".
You will be surprised how much things we are missing while engaging in the story. Very interesting analysis from an editing standpoint. Worth to check it out.

http://io9.com/5839930/a-20+minu ... idnt-make-any-sense
仲話自己係Batman迷, 呢d有得search既問題都好意思問
supermodehk2 發表於 7-7-2012 03:02 AM

麻煩你比條link我
另外fans就唔可以問問題?
不如話你唔識答仲好意思回帖
我無強迫你答 請教下其他師兄關你事?

唔鍾意按上頁離開有幾難?唔係唔識呱
頭像被屏蔽
其實第二集成個貧民區無左!咪當佢又田曬海起曬大廈LO:45:
I  love movies first, then 12":
1.點解BATMAN BEGINS 有鐵路 第二集就唔見左= =?
ANS 如上已答, 第一集炸Q爛, 第二集無好正常, 睇戲唔好駁古, 條女都一個醜過一個啦~

2.THE DARK KNIGHT , JOKER講 HIT ME 後邊係唔係上一集既 偉恩企業的總部?
ANS 按我不斷翻看十二次以上. 答案是否, 純是興建中的大廈, 點解一定要打到Wayne HQ / Bat cave先過癮, 不過Batman rises可能回將Batman連根連竇崛起, 佢條尾龍骨都比BANE打斷, 屋企被踩場好正常~ :78:

3.本人係BATMAN(2005-2012)迷  真係諗唔明先問咁多位師兄  
希望大家都係去睇 THE DARK KNIGHT RISES.  
ANS: 之前有好多POST有講, 可以SEARCH下, 或留意美系英雄板面. 我兩個係列都鐘意. tim burton夠黑色灰沉幽默; 新果套夠寫實~

4.唔知DX12心口BATMAN LOGO 會唔會改番好
ANS 鬼知, 算吧啦........... :Q
回復 12# darknight

睇戲唔好駁古, 條女都一個醜過一個啦!
師兄LE句中曬Point:71:
頭像被屏蔽
回復 14# hahahawood

至少我唔係. 我真係好愛BATMAN, 連special features 都翻輪. 只係有少少搞野但又想講野....:)