Toysdaily 玩具日報

查看: 6591|回復: 13

[詢問] BATPOD個紙皮箱

我知道收藏既係件FIGURE, 唔係個箱, 但我係一個THE DARK KNIGHT既超級FANS... 三集電影我睇左不下十次

我都係近半年先開始買FIGURE, 近日我追左隻BATPOD番黎, 第二日我隻狗就同我屙左尿落去個箱度唔要得. 其他DX11/12個箱其實我都冇留到因為無LOGO係度, 係BATPOD因為有THE DARK KNIGHT個LOGO所以我好想留番佢...

我想問有冇朋友想就咁賣個箱出黎, 我有意收購...
隻狗同你爭野玩:34:
隻狗狗果然識貨喎:71:
頭像被屏蔽
係呀最外面果個... 我好鐘意個BAT SIGN, 連WALLPAPER都用佢, 衰狗.......................... 成陣尿味
認真, 大大可以考慮 bid 一架全新連啡盒既 Bat-pod, 之後要左個啡盒原封不動賣返出去
咁就可以解決左個問題
認真, 大大可以考慮 bid 一架全新連啡盒既 Bat-pod, 之後要左個啡盒原封不動賣返出去
咁就可以解決左個問題 ...
movie_arms 發表於 30-10-2013 02:54 PM

的確係好好既提意, 不過再賣出去可能會比人當二手.
的確係好好既提意, 不過再賣出去可能會比人當二手.
kit777 發表於 30-10-2013 03:40 PM

個差價就當買個盒既價錢吧,
contact me bee_oscarXyahoo.com.hk
頭像被屏蔽
我有呀,師兄...送俾你 (返去睇下放左係邊先)
但要自己拎...哈
mattzxc 發表於 30-10-2013 05:05 PM

Ching, you are good, give a LIKE to you!!{:1_220:}
我有呀,師兄...送俾你 (返去睇下放左係邊先)
但要自己拎...哈
mattzxc 發表於 30-10-2013 05:05 PM

丈義之人~讚一個{:1_208:}
師兄,啡色嗰個紙盒?我有呀!
如果想要pm我啦!
徐便攞去啦
多謝三位師兄聯絡我! shwong, mattzxc, qiy! 你地先係師兄, 我只係岩岩入門既師弟.
我已經聯絡緊mattzxc師兄關於個安排! 太好人喇你地! 好滾動.