Toysdaily 玩具日報

[詢問] BATMAN迷 唔該入黎!! 有幾條問題想問下!!

頭像被屏蔽
又有d smart ass係度搞事, 支持樓主良性討論 :71:
just a movie,...WHY SO SERIOUS...:67:
又有d smart ass係度搞事, 支持樓主良性討論
Assassin 發表於 8-7-2012 12:39 AM

嗯
咩上網serach下就有 叫佢比條link又無
just a movie,...WHY SO SERIOUS...
jerrytang617 發表於 8-7-2012 02:32 AM

BECAUSE I LOVE BATMAN
1. 其實我覺得是有的, 不過無影出來罷了. BRUCE 開住靚車去保護個"會計師"時都有railwau的.
另外, 有無railway對劇情有無影響?
2. 不是wayne tower.
3. 唔明你想問乜?
4. 現在的圖只是樣板, 大貨又係另一回事, 當然我都想figure做得完美, 不過少少細問題我是接受的, 因為講到尾只是一隻figure. 除非成個logo差太多咁又唔同講法.

另外, 其實電影只係成個故事的某一個角度. 好似電影見唔到bruce大小便, 不代表佢不用或是佢o既superpower是"忍得". 睇電影時不用太過計較, 最重要是"言之有理", make sense 就OK.

我都好期待TDKR, 戲飛都已經訂了.
女主角第1集明明係女仔, 第2集變咗做阿嬋...........:79:
女主角第1集明明係女仔, 第2集變咗做阿嬋...........
不喜勿插 發表於 11-7-2012 07:20 PM

but they hv common point, also not a pretty
but they hv common point, also not a pretty
blackhawkdownhk 發表於 12-7-2012 03:50 AM

可能我要求低, 我覺得第一集的靚尐!
可能我要求低, 我覺得第一集的靚尐!
不喜勿插 發表於 12-7-2012 04:02 AM

of coz......at least she's Tom Cruise's wife :26:
火車邊有唔見

呢個鏡頭左面味係火車軌
sor, 講開女女
老實 第一集 普通
第二集 太老
但今集我覺得anne hathaway好正wor
of coz......at least she's Tom Cruise's wife
blackhawkdownhk 發表於 12-7-2012 04:07 AM

搞離婚了=3=
搞離婚了=3=
果汁先生 發表於 13-7-2012 09:17 AM

some rumor : Tom may be gay
some rumor : Tom may be gay
blackhawkdownhk 發表於 13-7-2012 07:44 PM

但我覺得 另一說法可信更大
就係佢老母驚左佢信既科學教 想個女做返正常少女 
唔洗入膠教