Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

:58:订batman & batpod ...ed
頭像被屏蔽
今次HT玩死D炒家鳥
頭像被屏蔽
回復 1877# EricBanana

琴日仲有得訂
今日應該未cut既
回復  EricBanana

琴日仲有得訂
今日應該未cut既
KAN0529 發表於 20-7-2012 01:29 PM

咁就好!! 已經聞到燶味!!~~~~~~~~:x
如全球大賣30000隻,當佢利潤得300蚊,都有900萬:50:哈活又可以買兩架超跑了:35:
咁就好!! 已經聞到燶味!!~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 20-7-2012 01:42 PM

第一二日個D南亞人同師奶D貨,,,,一定係超級VIP啦,或者會對玩家有點不快!!!
不過我都會等出貨再看價格才出手!!!
頭像被屏蔽
第一二日個D南亞人同師奶D貨,,,,一定係超級VIP啦,或者會對玩家有點不快!!!
不過我都會等出貨再看價 ...
新手mm 發表於 20-7-2012 01:58 PM

我係玩家,我都訂了,但都開心人地炒燶,起碼人人有得玩,而且之後佢地未必敢再訂,咁我地又唔洗排咁甘先啦:53:,我自己訂唔理價升定跌,覺得鍾意就訂!!~~~~:73:
正,呢隻嘢一定有超級vip價,到時入多一倆隻做戰傷!
我係玩家,我都訂了,但都開心人地炒燶,起碼人人有得玩,而且之後佢地未必敢再訂,咁我地又唔洗 ...
kevinwong4ever 發表於 20-7-2012 02:06 PM

唔係既,個價跌左都要理下架,價岩既時候就可以入多幾隻擺唔同場景:34:
當日既DX船長,Mark V 既超級VIP價又重現了...............
最好跌到12魚!買多隻坐Batpod!:shiny:
唔係既,個價跌左都要理下架,價岩既時候就可以入多幾隻擺唔同場景
Softsong 發表於 20-7-2012 02:11 PM

咁一定要啦!!我意思係自己已訂嗰D唔理:73: