Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

今晚放工應該無人排掛......出面又落雨 , vip又訂完 :54:
回復 1858# toys991

师兄应该可以放心去。。如果仲有既话
回復  toys991

师兄应该可以放心去。。如果仲有既话
bunchan 發表於 18-7-2012 10:10 AM

ok go go gooooooooooo :34:
回復 1860# toys991

:71: 订埋Batpod la bor.....
昨天預訂了,完全不用排隊!:34:
回復 1862# 巴士烈

师兄订batman定batpod啊??
其實大家有無想過,隻batman有可動眼,咁會不會好像1989batman一樣,無啦啦係個後腦開一刀呢??其實我覺得咁好核突:72: hottoys有無方法攪攪佢呀???
頭像被屏蔽
其實大家有無想過,隻batman有可動眼,咁會不會好像1989batman一樣,無啦啦係個後腦開一刀呢??其實我覺得 ...
H.K壞孩子 發表於 18-7-2012 12:02 PM

呢次可以換頭雕!我諗好似上隻係頸位轉動掛!
頭像被屏蔽
回復 1864# H.K壞孩子

呢隻batman係唔駛係後腦陏眼架!你地有睇過dx02就清楚曬!佢有枝棍仔比你係個嘴度陏眼架。
回復 1863# bunchan

只訂了Batman呢!因家中已沒有位置了。:79:
Batman會幾時截訂?我arm arm睇完諗住聽日去訂,,,可能係我最後一隻hottoys...
訂完這隻batman,真的不知何時才會再幫襯HT
因為除了batman,對其他英雄都沒興趣!
:58:订batman & batpod ...ed