Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

回復  Softsong

通常唔係要派哂貨,過一段時間先有現貨,不過好似多數都係多人訂過D先有
DevilDavidHK 發表於 16-7-2012 02:36 PM

甘batmobile算唔算多人訂既?:50:btw,希望到時有現貨吧:79:
不过讲时讲,晤知可晤可以去HT问留waiting list 既呢??

但系你话Batmobile...我估现货机会都好微下啦。。。
bunchan 發表於 16-7-2012 02:40 PM

機會好微都仲係有機會既~~~:34:(自己安慰中)
不过讲时讲,晤知可晤可以去HT问留waiting list 既呢??
bunchan 發表於 16-7-2012 02:41 PM

如果有依個服務又真係唔錯:58: 有待清楚ht內部運作既ching解答一下有冇。
回復 1816# Softsong

所以你可以打去问问
回復 1813# Softsong

batmobiIe應該冇乜人訂左唔拎掛:(
ching,我突然間想問一下,其實點樣先知ht度有冇現貨?因為琴日上網search左好多tdkr既拍攝情況,發現 ...
Softsong 發表於 16-7-2012 02:22 PM

睇完套戲先講!! :36: 暫時Trailer 係無 tumbler,但一日未睇戲都唔知,如果HT 有現貨會有現貨供應既牌睇到,不過咁大架tumbler 一定唔會再放門市,要自己問下先知!!:78:

所以你可以打去问问
bunchan 發表於 16-7-2012 02:49 PM

打左過去問,之後佢同我講話建議我等派貨完之後再去睇下有冇現貨,但係冇得留名做WAITING LIST:26:

batmobiIe應該冇乜人訂左唔拎掛
DevilDavidHK 發表於 16-7-2012 03:02 PM

估計總會有D人發生左意料之外既事,令到佢訂左唔拎既:he:
睇完套戲先講!!  暫時Trailer 係無 tumbler,但一日未睇戲都唔知,如果HT 有現貨會有現貨供應既 ...
kevinwong4ever 發表於 16-7-2012 03:18 PM

甘又係既,睇埋套戲先算。不過我訂飛訂遲左,搞到要訂27號既IMAX先有靚位,遲成一個星期先有得睇:unhappy:
CHING,你到時睇完之後講番俾小弟聽有冇黑色BATMOBILE啦:64:
回復 1814# bunchan

以前係有留現貨waiting list 嘅服務,但最後太多投訴所以取消左。
Flickr 版主講過TD係唔支援,只有部份人睇到,部份人睇唔到,我就係睇唔到嘅其中一人
回復 1823# magiam

哦。。。原来系gum.....点解有投诉呢大大??

回復 1825# bunchan

果時好似係留左名有現貨就會通知,但唔會留貨,先到先得,
所以好多時唔夠快手,去到無晒就有投訴。
回復 1826# magiam

原来系gum......其实如果真系hold, 起码都hold 1日啦。。。。