Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

回復 1779# bunchan

唔好意思呀!我想問一個好無聊既問題!你可唔可以教我點up相呀?我想試下up相比d師兄睇下!:31:
唔訂唔得......好正!!!!!!!!!!!!
回復 1783# alan1128

通常大大教用photobucket 或 flickrs 個網站,upload上去,然後copy番條photo既link (.jpg)然後就ok啦
回復  alan1128

通常大大教用photobucket 或 flickrs 個網站,upload上去,然後copy番條photo既li ...
bunchan 發表於 16-7-2012 01:27

謝教學..................:64:
回復 1786# 布魯士

大大晤好玩我la.....你應該教下我地d細既∼∼:35:
回復 1787# bunchan

多謝你!我呢d猿始人咩都唔識!真係唔好意思!等我依家去試下先!!
回復 1788# alan1128

晤洗客氣,我開頭都晤識,都系其他大大指點我ga ja

大大們睇唔睇到呀??
回復 1790# alan1128

睇到啊。。你得左 :71:
回復 1790# alan1128

89batman 戲 bor
回復 1791# bunchan

岩岩影左1989batman經典出場第一幕!大家唔好意思!係唔識合既地方post相!本人第一次!請見諒!:64:
回復 1789# bunchan

我都系:35:
回復 1794# new2078

:71: 多得其他大大教ja :35:
回復 1795# bunchan

學識左依家有d興起!想放d劣作上td!!!
回復 1796# alan1128

大大想放mud劣作?? 開個新post黎比大家睇下lor