Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

回復 1797# bunchan

依家upload緊!好快會post!希望大家都支持下比d意見!
回復 1798# alan1128

好。。等你!!:71:
回復 1799# bunchan

搞掂曬!!
係?? 但有乜分別??
laukahoj 發表於 16-7-2012 12:10 AM

佢話TDKR版部Batpod setting 會比TDK 版短D令其他角色可以坐到,講緊(Catwoman):35:
回復 1801# kevinwong4ever

系ga大大????
回復  kevinwong4ever

系ga大大????
bunchan 發表於 16-7-2012 01:15 PM

職員講架,如果唔係佢會用舊型號relauch啦!!好似tumbler 咁用番舊型號重出啦!!:73:
回復 1803# kevinwong4ever

哦。。。原来系甘既~~~
職員講架,如果唔係佢會用舊型號relauch啦!!好似tumbler 咁用番舊型號重出啦!!
kevinwong4ever 發表於 16-7-2012 01:42 PM

ching,我突然間想問一下,其實點樣先知ht度有冇現貨?因為琴日上網search左好多tdkr既拍攝情況,發現真係唔係幾覺有黑色batmobile出現過,睇怕tdkr可能唔會有黑色batmobile,得番batpod同the bat.所以想知下到時batmobile派貨之後點樣知ht仲有冇現貨,執番部番屋企.:)
回復 1805# Softsong

我估到要等排晒货先知啦。。。。
呢個星期冇時間出旺角, 請問各位師兄而家 HT 重有冇人龍排隊訂嘢 or 攞貨 ?
謝謝 :77:
回復 1807# Mr.DL

星期六日去过,晤洗排,仲好快tim....希望帮到师兄
回復 1805# Softsong

通常唔係要派哂貨,過一段時間先有現貨,不過好似多數都係多人訂過D先有:78:
回復 1807# Mr.DL

岩岩拎完局長,完全唔駛排:$
回復  Softsong

我估到要等排晒货先知啦。。。。
bunchan 發表於 16-7-2012 02:29 PM

唔該bun兄:64:
回復 1811# Softsong

但系你话Batmobile...我估现货机会都好微下啦。。。