Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖及消息】Hot Toys – DX12 - The Dark Knight Rises: Batman/ Bruce Wayne

上星期我已見89 Batman 同Joker都掛住左售罄
佢果d貨可能留俾訂戶
supermodehk2 發表於 22-7-2012 06:24 PM

成個月都係售罄

應該係比人換貨既SAD貨

我見佢d盒都變哂形
未到出貨班炒家都未知死!
估計Catwoman,MK7,Hulk都會再出現人龍!
toyman 發表於 22-7-2012 03:40 PM

都真係好想睇下仲有幾多商家排隊,邊有咁多資金押下去,最少等半年至提貨,
放單都放唔到咁多啦:78:
都真係好想睇下仲有幾多商家排隊,邊有咁多資金押下去,最少等半年至提貨,
放單都放唔到咁多啦 ...
Oldcat 發表於 22-7-2012 06:41 PM

吾好話炒家 , 我定呢d用家都比HT hold住吾少資金呢 :sad:
回復 1918# supermodehk2

我知丫!Ching.我同緊bunchan大大傾緊話有個ching係幾日前見到ht突然有現貨殺出、89joker我入左好耐、多謝關心!:^
回復 1916# Yellowk

Joker 手工上應該比batman 難造得多
吾好話炒家 , 我定呢d用家都比HT hold住吾少資金呢
dvddvdhk 發表於 22-7-2012 06:45 PM

近期先HOLD得勁係咁出。。。。。。。。。。
回復 1923# jo2joe

我都有這同感,
講上色,衣服JOKER,後期一定煩這BATMAN 好多,
回復 1905# shallvtalk

其實冧價對真係玩家係影响吾到的
頭像被屏蔽
回復 1927# Strawberry

明白你講什麼,但其實大多數人,
買野吾會太需要考慮咁多,
正如買車落地平一半,只要自已喜歡就未必太多考慮
HT今次真係做得很好。計DX李小龍、笑面龍、DX船長、89BATMAN同小丑後,徹底要炒家吞下大量TDK DX小丑同TDKR DX BATMAN ,成功玩殘炒家。:x
嘴 部再非磁石黏合,而是改用夹件方式,变脸起嚟冇以前 咁方便。
點解好地地唔用磁石既
?39
?39
KAN0529 發表於 23-7-2012 12:51 PM

裂膠???~~~~~~~~~~:@:50:
頭像被屏蔽