Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Amazing Spider-man

剛訂了,未有版睇,無乜人排隊~
等batman好過:71:
訂了, 唔駛排隊 :43:
強烈!強烈!強烈!要求Hottoys要(軟頭套),(背包),加可換既銀色眼鏡片...!!!!!
回復  Softsong

其實D隻件衫先係係跟反漫畫,你對比下就知!
jackie1011 發表於 28-6-2012 01:58 PM

CHING,唔好玩啦,新E隻件衫邊度似漫畫版果件啊:80:
依張圖係第一期既封面,對比番新E隻件衫,邊度似啊

點睇都係舊版件衫似漫畫版吧
D隻spiderman死硬!個個都咁講!
jackie1011 發表於 28-6-2012 01:51 PM

其實舊果隻開頭都俾人插到飛起,不過出到黎又無想象中咁差,仲改好左先炒得起,不過新依隻我都希望好似舊果隻咁做返布鞋,可動性會高D

回復 50# liverpool_chu

點解可以搵實物比, 唔可以搵CG比呢?
如果Hot toys figures 跟實物, 你正確!
如果Hot toys figures 跟電影(實物+CG), 咁figure 對眼轉銀色就有理由喇!
講真, 隻SM唔係差, 跟足原著(特別係身型)都ok既, 係個鼻比較差少少。
只係呢個英雄人物對我冇咩吸引力,
所以唔駛又跌5舊水。

p.s. 抖番一個星期, 下星期應該到mark7啦卦...
pass pass pass pass pass~

我對今次既設定, 真係唔識欣賞

所以應該唔訂ht呢隻
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 1# 玩具日報記者

真係幾似, 不過無興趣........:(
回復 130# fannyabc128

明天的mark 7??? 師兄你既語氣好似好肯定喎.....!我就唔多希望係聽日啦.....又打風又要排.......!
終於有一隻令我覺得新不如舊
同意,得咁小配件都叫咁嘅價..............
woowoobb 發表於 28-6-2012 12:56 PM

唉!吾係大愛pass la ,轉玩兵人好過:43: