Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Amazing Spider-man

我係marvel死忠,所有superhero必入,聽日去訂:43::43:
回復  fof
請問師兄巳訂,係hottoys有無實物睇?
jackie1011 發表於 28-6-2012 03:42 PM

我放左張vip card係我個fd度~佢係YMT返工,佢幫我訂的,唔洗排,未有實物睇~:)
回復 180# pingpung

呢層真係唔清楚
舊果兩隻有出現過呢d問題?
btw, 兩眼中間好有菊花眼feel........... @@"""""
回復  fof
jackie1011 發表於 28-6-2012 03:42 PM

我放左張vip card係我個fd度~佢係YMT返工,佢幫我訂的,唔洗排,未有實物睇~:)
C Hing訂價幾$....THX
e班香港人真係
多件/大舊地台又鬧人地d配件無用+無謂,搞到大大盒又收多幾舊寧願咩都唔要平幾舊
到咩都 ...
白羊座_穆 發表於 28-6-2012 02:48 PM

其實都係兩班人黎姐,好似政府派錢咁,都有人嘈架,話搞返好d市民福利好過添,咁當然大部份人都會like派錢啦,一樣米養百樣人,意見分歧好正常,唔通好似北韓咁,個個人好似無思想,死左領導個個面口一致咩
回復  fof

呢次係一個審視自己係咪為買而買嘅機會
本身係SM fans,之前紅黑二蛛都係第一時間飛出去訂?(訂黑蛛時仲有幸撞到侯活吹咗一陣水~)
今次HT係出得唔錯,問題係出於本身個設定實在....:31:
所以今次決定忍手,況且手上有大量訂單同之後有batmab系列
一於留定子彈:36:
回復 188# fof
thank 師兄!咁我估應該係明日有板睇架啦!
回復 189# haha_muse

我個人覺得呢套衫唔差喎
係ht整到個鼻咁先有小小卻步
唯有睇埋實物先
今日星期四咋wor?:time:有沒有搞錯?放工返嚟睇到FB,D相真系想:angry:,癡9線,咁開訂法真系病態,HT你系好野的話,聽日開埋BATMAN啦,我兩隻一起入:x,如果唔系,今次真系擺買,唔買抗議:*
價貴, 但我又一隻知知俠都冇.....15/16心戰中....:67:
對唔住,我淨係諗到一個最大問題.......... 會溶膠,會龜裂......
pingpung 發表於 28-6-2012 04:25 PM

真的嗎?上次個隻係咁??
回復 57# marvelman

我要女主角:63:,HT好野就做出嚟:36: