Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Amazing Spider-man

回復 143# mingming914

我都想要個書包!不過Jamsport應該要拎拉臣,真頭想買個真嘅自用
:no: 15/16 中 :no:
回復 152# ONE-SEVEN

唔洗15/16啦.....訂左無著數......等出左ok靚仔又平咪執返隻囉.....還掂呢隻實跌!!!到時9成有現貨
回復 153# alan1128

講到似層層 :x
回復 154# 買買買

估下....之前D SM未見有炒風.....個人認為訂既人唔會多.....有講錯唔好介意 =P:64:
有無人知之前果隻如果要倒雕蜘蛛絲,條絲係點吸住上面架?(唔通要用blutack)??
回復 155# alan1128

訂既人唔多先容易炒起:80:
回復 157# KAN0529
咩理倫?咁ironman咪一定炒唔起?
回復 157# KAN0529
未必既, IM5都炒唔起
回復 158# jackie1011

情況好似MARK V咁
就係太多炒家入貨所以炒唔起
而且唔係非黑即白既
已訂~我情願訂隻新設定既SM都唔訂joker2.0.....
有道理!咁師兄有無諗往入D隻呢?:71:
回復  ONE-SEVEN

唔洗15/16啦.....訂左無著數......等出左ok靚仔又平咪執返隻囉.....還掂呢隻實跌 ...
alan1128 發表於 28-6-2012 03:14 PM

呢隻個個都踩, 訂嘅人唔多, 邊會有平貨, HT有現貨都唔會平比你架.
回復 163# DIG
我估個評價咁差,hottoys應該唔會出得多!
回復 161# fof

點解呢,兩隻無衝突喎
joker 2.0都唔錯呀