Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Amazing Spider-man

回復 161# fof
請問師兄巳訂,係hottoys有無實物睇?:65:
呢隻個個都踩, 訂嘅人唔多, 邊會有平貨, HT有現貨都唔會平比你架.
DIG 發表於 28-6-2012 03:38 PM

我仲記得上一隻D 人踩件衫唔掂
回復 162# jackie1011

我都考慮緊,但呢隻無乜人訂
慢慢等都唔怕,起碼睇埋實物先
回復 168# KAN0529
me too!!我都好鍾意SM,所以要睇真D個實物先!

回復 167# 影山

Babydoll都係啦,出貨果陣都係炒起左
相反dx06呢隻出得咁好,好多c hing都話正
吸引左勁多炒家入貨,到最後供大於求,自然有平貨執
我想問其實腳眼果個位,係咪應該要有關節先可以做到多D座底既動作呢?
我都係等佢出咗靚先入!!:ar: 硬係睇佢個鼻位唔多順眼:53:
回復 172# kevinwong4ever
個鼻係最關建既缺點!:79:
回復 173# jackie1011

果到D黑紋太密
  小返d應該好好多
己訂......沒人排....我是超級英雄死忠..所以必入.....不過佢個鼻位真係唔多順眼....
回復 175# setowah925
請問有實物睇嗎?:79:
先唔講件衫屈埋起晒摺位,而個鼻個位真係頂唔緊:70:
有實物睇埋先算
回復  fof

點解呢,兩隻無衝突喎
joker 2.0都唔錯呀
KAN0529 發表於 28-6-2012 03:40 PM

因為之前d joker已有齊,唔想再買d出過o既角色既V2.0(makI 2.0我都無訂, batman除外,因有愛)...
所以見呢隻千頭,又係新SM~所以訂囉~
供奉開spiderman,無左佢,真係唔得!!!但..佢個鼻可唔可以再整一整先出呢.....唉
對唔住,我淨係諗到一個最大問題.......... 會溶膠,會龜裂......