Toysdaily 玩具日報

樓主: panzer_jimmy

[情景] 多圖注意!...我和火車冇個故事

<-蒸汽火車頭支持者

看似燒了不少銀彈……
但玩到如此規模,真非等閒之輩。
美國的蒸汽火車頭最出名是「大男孩」,
見Youtube 有人玩到打蛇餅。
:*搬完咪呀.....您出去&#25592;車死&#21655;啦....三抽一又cut番左.....唔識路就咪&#25592;車啦
我有車車玩!!!:$

又搬左啦!出囡囡啦今次!!!
sundaydriver 發表於 25-6-2012 09:49 AM

真係火都泥....唔識野就死理一二邊....企定定....乜都唔好做....

:blame:
再講多次,Sorry 移錯左~~對唔住各位!!!懇請不要浪費樓主的苦心,繼續討論火車吧!!Thank you!!!滿意嗎?
:ar:
....................................................
:Q 好很正 ar ~~~~~~~~ 個 layout 睇得出用左好多心機同 $$$ 整出黎 :handshake:

占占真係勁到冇朋友 ar :$
其實呢個post,唔係睇樓主洗左幾多錢!:36:

我信即使我有樓主同樣既金錢,但係響有限既地方、時間、精力.........點樣去揀、去買、去設計呢條layout,都係一個學問黎架!

你地唔好真係以為個layout買番黎就係咁先得架!係要design架!

有錢唔係大哂!對火車要有熱誠、肯上網搵料、用電腦模擬一次layout、再用行動去求證先至係呢個post既精髓!

即使你花得起,都未必識玩呀........細佬!:67:
再講多次,Sorry 我7&#21655;~~對唔住占占!!!懇請不要同人講我無料扮4條,繼續亂泥吧!!Thank you!!!滿意嗎?:ar:
very good........:71::71:
要屋企夠大同錢錢夠多先惦得……
地方都係大問題
what 發表於 25-6-2012 03:51 AM

li 個暫時唔係我o既問題:45:
唉。。。
因為一次搬區。。。令到臭B&#21709;哩度重生。。。

唔知個post會唔會失驚無神搬番去大場呢 ...
sundaydriver 發表於 25-6-2012 09:39 AM

邊個話我有家姐.......:what:
li個場我可能可以長放~~~~:$
不過唔可以改裝:49:
我有戰艦玩!!!
sundaydriver 發表於 25-6-2012 09:51 AM

我有一大堆排緊期.......:(
準備重現珍珠港航空艦隊第一波攻擊準備~~要放足飛機係甲板上面:he:
我有一大堆排緊期.......
準備重現珍珠港航空艦隊第一波攻擊準備~~要放足飛機係甲板上面
panzer_jimmy 發表於 25-6-2012 11:16 AM

好心你啦。。。連人地個套&#21408;都想霸埋。。。:what: