Toysdaily 玩具日報

樓主: panzer_jimmy

[情景] 多圖注意!...我和火車冇個故事

我想放隻超人同怪獸大膠上去:$
:DD模型區...........:DD...........白L痴
:$占美好波........
:71: :71: :71: , 支持, 占占好好好波
唉。。。:67:
因為一次搬區。。。令到臭B响哩度重生。。。

唔知個post會唔會失驚無神搬番去大場呢??!:58:

anyway!!!占占快d執牀啦,你家姐就番喇!!!:63:
我只係見倒好多$$$~
d火車頭幾千銀一個,仲要全金屬日本丶德國丶美國製造!

唔駛砌,一買番黎放上路軌識行識走!

而且樓主又冇DIY整場景,所有建築物都係一拆即用!

關模型咩事呀?掉post果個識唔識架?佢見過未呀?

咁12吋以後係咪要放模型區呀?要砌架喎!:45:

白狼辛苦你啦!:64:
唉。。。
因為一次搬區。。。令到臭B响哩度重生。。。

唔知個post會唔會失驚無神搬番去大場呢 ...
sundaydriver 發表於 25-6-2012 09:39 AM

:unhappy:個post唔搬我都無得玩:unhappy:
不個依邊場個大佬就無奈d.....:(

Sorry 移錯左~~對唔住各位!!!懇請不要浪費樓主的苦心,繼續討論火車吧!!Thank you!!!
d火車頭幾千銀一個,仲要全金屬日本丶德國丶美國製造!

唔駛砌,一買番黎放上路軌識行識走! ...
常威 發表於 25-6-2012 09:43 AM

:(我都鄧白狼兄無奈
模型區.....................
Warmblood 發表於 25-6-2012 09:29

不過話說回來,若果搬去"綜合玩具討論區",會唔會更少人留意倒~?
(可能錯有錯著~ :he:)
出d模型相先........:43:
:handshake:E.......模型區咪可以攞正牌放囡囡相:handshake:
出d模型相先........
Warmblood 發表於 25-6-2012 09:46 AM

又搬左啦!出囡囡啦今次!!!:DD
我有戰艦玩!!!:love: