Toysdaily 玩具日報

樓主: panzer_jimmy

[情景] 多圖注意!...我和火車冇個故事

好心你啦。。。連人地個套厠都想霸埋。。。
sundaydriver 發表於 25-6-2012 11:21 AM

咁淨放厠板......滿意嗎:45:
AIRU 發表於 25-6-2012 09:53 AM

:64:
Big boy......如無意外....出年就會有
同期Challenger都會有
再講多次,Sorry 我7咗~~對唔住占占!!!懇請不要同人講我無料扮4條,繼續亂泥吧!!Thank you!!!滿意嗎? ...
Warmblood 發表於 25-6-2012 10:29 AM

:x你玩得開心D啦~~
占占...我又 join ......:43:
占占...我又 join ......
滴滴仔 發表於 25-6-2012 11:45 AM

你得番個儲水缸個面板可以join架咋。。。:67:
咁淨放厠板......滿意嗎
Warmblood 發表於 25-6-2012 11:38 AM

我要做鏍旋路軌一路沖厠條大細路會一路跟住佢沖埋入去。。。滿意嗎?:65:
其實呢個post,唔係睇樓主洗左幾多錢!

我信即使我有樓主同樣既金錢,但係響有限既地方、時間、精力 ...
常威 發表於 25-6-2012 10:23 AM

常總真係知音:$
講真.....我唔係咩富貴之人
比我有錢o既人大L把......你地都富貴過我啦
只係肯唔肯洗落火車度o者......

好貴咩?都比唔上人地一個手袋........

個layout設計係一番心機.......fintune先係難度
有D車好難服侍......GG-1就係其中一家.....
佢上重下輕......好易反車.......D轆又複習.......好易出軌......
搞左成個鐘先行得順暢
Oh my god!! You are awesome bro!!!!!! :71:
Thanks for the sharing~~
其實呢個post,唔係睇樓主洗左幾多錢!

我信即使我有樓主同樣既金錢,但係響有限既地方、時間、精力 ...
常威 發表於 25-6-2012 10:23 AM

:71: 絕對同意你講法
:?搞咩架......無兄弟炸相既..........
搞咩架......無兄弟炸相既..........
Warmblood 發表於 25-6-2012 02:59 PM

唔洗做咩..........:60:
搞咩架......無兄弟炸相既..........
Warmblood 發表於 25-6-2012 02:59 PM

XDD ...你早0向呀 :(.......等我來 !!! :*
我有一大堆排緊期.......
準備重現珍珠港航空艦隊第一波攻擊準備~~要放足飛機係甲板上面
panzer_jimmy 發表於 25-6-2012 11:16 AM

American F-4U is preparing to bomb.:43:
:he::he: ......唔知出AKB 會去邊區呢:p

占占...都like 山姐架 :love:

好...玩夠....sorry all brother !! :64: