Toysdaily 玩具日報

查看: 21184|回復: 55

[玩具報告] 【當你見到天上星星,可會想起我?】MIB MEN IN BLACK 黑超特警組

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

【當你見到天上星星,可會想起我?】MIB MEN IN BLACK 黑超特警組

一個名為MIB的秘密組織,負責監控及指導美國境內的外星人,並確定地球為一個供外星難民的地方及不關心政治的「中立地帶」。MIB的探員並沒有任何確實的身份存在,其組織亦不受政府的干擾。組織的資金收入來自他們從外星人手中沒收穫得的技術所產生的專利,例如是微波爐魔術貼吸脂術。新來的探員會有一個新的身份,另外任何有關MIB活動的記憶都會被消除。一名原職紐約警局的警員(韋·史密夫飾)加入了MIB,成為了MIB探員「J」(傑),而MIB老探員「K」(凱)(湯美·李·鍾斯飾)則從旁指導「J」執行任務。

MIB,一套經典既科幻喜劇,搞笑既J配嚴肅既K;
黑超黑西裝高科技武器,永遠的拍檔J ﹠K 終於被Enterbay 12吋化,韋·史密夫更是第一次批出版權造人偶呢∼
相信好多人都非常期待!就來一齊重現MEN IN BLACK的世界吧∼

Okay. What's that thing?......The deneuralyzer.

You were in a tight spot.
I handled it.

You need a partner. I had one. Job got too tough.
I'm back. You got some dust on your coat.

先睇K,沉實能幹既老特工!
湯美·李·鍾斯
飾 MIB探員「K」/凱文·布朗

頭雕似得沒話可說,勁!!有人話面紅問題,係有少少但佢真人重紅,打白燈會更明顯,但個人接受到∼

西裝入面有硬既肩型卡紙(?)一開始玩時要先屈下佢,拉下件西裝先著會比較貼身,大家反而要小心D鈕,好易甩小心唔見。

EB的頭雕真係太利害了!真人一樣!!

韋·史密夫 飾 MIB探員「J」/ 詹姆斯·達雷爾·愛德華茲三世

J雖然無K咁好,不過已是市面上最似既韋·史密夫 頭雕!

J獨有的小道具—洗腦器

自MIB是個秘密組織以來,並沒有可以証明他們存在的証據留下。比起恐嚇及威脅,MIB會把目睹過超常現象的人洗腦,令他(們)忘記某段記憶,再以一些較「現實」的「記憶」取代,例如是告訴被洗腦的人看到的是生化氣體,而並非外星人。除此之外,以防秘密組織外洩,洗腦器亦適用於探員以任何理由離開組織時的洗腦程序。後來探員「K」也退出了MIB,並要求「J」為他洗腦,而他的職務也全交給「J」。

再影多幾張全身同CLOSE UP

成日射外星人,最愛爆頭∼

戴咗黑超既J更似真人!

眼神有D“憂鬱”呢∼

短小精捍既小手槍,威力強大!!

Lose the suit.....Sure thing. Just going for the look. But if I say so myself, I find it slimming. Not that I've had problems with the ladies.....

蒂姆·布萊尼 (配音)飾 哈巴狗法蘭克

口咬雪卡,頭戴黑超,粗口爛舌既特務狗F

特務狗F跟韋·史密夫一SET的

估唔到EB雕狗都咁有神!正呀∼

We need wig-splitting weapons. Got them.

Don't worry, folks. I used to live here. Came to pick up a few things.

槍枝全跟K SET,因為韋·史密夫不想有武器跟佢呢,真是個好爸爸∼

You did not see a room full of wepons or four aliens.
You will cherish and love each other for the rest of your lives.

Which could be the next 28 minutes, so get to loving and cherishing.
And she can stay up as late as she want......and have cookies and candy and stuff.

J重有跟一D第三集既小道具

時間跳躍器

最後來2張PS扮海報既原圖

MIB 原裝POSTER

玩具改圖,真人一樣呢∼哈哈!!

對角色有愛玩起來真係唔同D,今次影得好開心呢∼
2個簡簡單單既FIGURE可以玩出無限趣味,
希望大家都會喜歡呢一對孖寶吧∼
多謝大家收睇!
好正~!:71:  真人一樣~

K隻左鞋係咪退多左?鞋底唔平...

想問吓你隻K,面紅唔紅?
我個隻好紅.....
有D紅,白光打落去會紅D,但真人都係咁的∼

我到而家都未敢去收貨
我到而家都未敢去收貨
EvAnTiNg 發表於 23-6-2012 04:29 AM

X2:80:下一水貨唔知會有冇好:55:
我見有好多師兄話第一水貨唔多掂,雅苦的價已經插水中
嘩!! 好正,期待大大靚相!!:handshake:
樓主影劇照嗎,好似,k個頭真係好正,係上色唔夠好
等大大靚圖:71::71:
九成半似足poster!:$

K嘅面相如果係全面都紅小分一早入左,可惜而家係老問題: 局部搽脂蕩粉。
九成半似足poster!

K嘅面相如果係全面都紅小分一早入左,可惜而家係老問題: 局部搽脂蕩粉。
catcat 發表於 23-6-2012 10:24 AM

大大你想要全紅呀 ? 都有架 , 我昨日去攞既時候佢比一隻我睇 , 成個關公咁 , 紅得好全面:34:
好相~依對野 作為MIB粉 都比較滿意~對自己講 M記人形都接受到 還有什麽不能接受
大大都有入? :71:
如果肯用D時間同錢執執佢嘅話
其實都幾正的~
大大請問1/6 ball chair 邊到入手?超酷!!