Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 【當你見到天上星星,可會想起我?】MIB MEN IN BLACK 黑超特警組

回復 20# kc53
都唔係甘差je, yahoo個価係貴過予訂ga ~
好似呢~ 整埋企起身果張啦~ :handshake:
回復 3# Dick.Po

真人係皮膚泛紅,E記係醉酒紅;Agent J射哩,真人都無射哩...!!
回復 4# EvAnTiNg

大大等得就唔好拎住....射哩同面紅問題唔改就唔值得入...!!
連唯一可取嘅地方都無埋,入黎做咩...!!
雖然差素...但好欣賞版大的靚圖!
記得當年 MIB 1 上映時真係好鍾意 d 對 活拍檔 ... 但到左 MIB2 時 chemistry 已經小左, 而到左今時今日既第3隻, 由於 Tommy Lee Jones 真係有反咁上下年幾, 所以就換左個 Josh Brolin 頂 K 個角色 ... 雖然佢地真係十足父子一樣 ... Josh 亦映活 K ... 不過此終唔係 original 了.
而今次由 Enterbay 出既 d 對 figure ... 雖然唔係 完美, 但已經叫可以收貨 la (可能我要求低把) :78:
標野成日講到點勁點威,
點知出左噤多隻 12" 但係連個 body 都未攪得好 :45:
點可以改到咁似poster?請受小弟一拜...
DICK大大,請問 1/6 ball chair 邊到入手?
PHOTOSHOP改圖來的,不是實物呀∼

MIB 原裝POSTER

玩具改圖,真人一樣呢∼哈哈!!
回復 55# Dick.Po

哈哈,比你fake 到應一應 =.=