Toysdaily 玩具日報

查看: 4175|回復: 17

[新品消息] 【DML】MIB3 兇惡的外星人"BORIS" 的造型照"出爐"了!!

SCALE:                    1:6                                BARCODE:                    089195731739                                        RELEASE DATE:                    June 2012                                LAST UPDATE:                    6/19/2012                                                        SERIES:                                                                                  Licensed Figures

73713 p2 s.jpg

73713 p4 s.jpg

73713 p3 s.jpg

73713 p1 s.jpg

Mibbox_B_B s.jpg

第一張影得幾靚

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
好膠.....唔好意思..........咩價錢先?
好膠.....唔好意思..........咩價錢先?
頭像被屏蔽
咩件都冇............................
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
BID個頭 我林無可能 價錢合適買番只配J K
配件小左D wo....
至小比埋蟲啦同蟲仔飛彈啦
嗚門 發表於 20-6-2012 11:43 AM

X2 比多隻出包手掌,打開掌心個洞!
組皮褸look :handshake:
隻蟲去咗邊??????????? x2 the most iconic stuff!!!!!Where is it!!!!!!!
佢出呢個look少左好多野,
隻蟲,鎖住佢手果碌野都無:67:
1)眼鏡不夠反光
2)沒有小蟲
3)沒有生日蛋糕
4)沒有得換手,手的鎖都沒有...
沒看電影嗎?看左先做啦。最多我請你啦,包可樂&爆米花
買左版權都要比D心思做呀,如果賣$300正常啦;
唔好再出D無心思無要求的產品,而對賣價有要求呀。
有陣時d產品就係少個幾件小件,就差好遠,搞到d消費者完全無哂消費意欲