Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 嚟啦!Mark VII is landing soon! 敬請期待 !

回復 107# cavslbj

原價應該系一牛幾,我晤系HT訂ga,第二樹訂晤洗 一牛∼
睇返ht門市有隻mark vii嘅擺設
個胸甲好突出,左右膊多個肩甲,頸短
希望黎緊隻12“唔好係呢個比例 ...
simson464 發表於 17-6-2012 03:13 PM

哩隻既比例先岩呀:( ....................
回復 110# timothy276217

原來係咁..不過諗落都岩既,
始終係比人著既戰甲,個比例應該比人形擁腫D~
起碼唔使食炒價先.買啦買啦:p
回復  timothy276217

原來係咁..不過諗落都岩既,
始終係比人著既戰甲,個比例應該比人形擁腫D~
...
simson464 發表於 17-6-2012 11:47 PM

唔可動既都唔係太岩我了:p ~~~~~~~~~~~~~~~~
會有大約兩三個月左右收訂,不過有時會提早結束收訂,同埋太遲訂驚佢會派貨比你派得遲個個人玩緊 ...
lawliettoo 發表於 17-6-2012 03:31 PM

THANKS CHING解釋=]
而家KEEP住留意HT:36:
成條line只等你:78:
回復 114# cavslbj

都系"笑万" 地面落电梯一层~~~~Mxxxx Cxxxx
应该有现货
頭像被屏蔽
回復 117# hotroys

系阿,背后重有感应位做灯既开关,真系好抵玩啊
頭像被屏蔽
回復 120# hotroys

系啦。。。倒时所有玩家都开心 ~~~~

其實大家成日插HT,又話貴、又咁、又咁,
但呢隻不可動景品MK7成1100又會話抵玩喎,
真奇怪...!!!!!!!!!
其實我覺得HT Ironman做得真係幾好,
唔計多,淨係心口燈,好多都係一塊白膠片就算,
但HT就可以睇埋裹面。
雖然的確響QC上仍雖改進,
但暫時市面上o既產品已算係最好....!!!!!!!
(個人意見、不喜勿插)
回復 123# kafai1978

我都好同意师兄你既讲发
我要求唔多,如果可以做到舉掌發射姿勢,我已經覺得完美。
我要求唔多,如果可以做到舉掌發射姿勢,我已經覺得完美。
老孫 發表於 18-6-2012 12:14 PM

我都覺得呢點好重要,招牌動作都做唔到...!!!!!!!