Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 嚟啦!Mark VII is landing soon! 敬請期待 !

將會成為我第一隻"愛人民" +1
我要有Tony頭雕!!!!!
Iron Man 我有 1 , 2 , 3 同 5 , 但我最想要及最希望佢出 DX 系列就正勒 !!!
Iron Man 我有 1 , 2 , 3 同 5 , 但我最想要及最希望佢出 DX 系列就正勒 !!!
dvddvdhk 發表於 16-6-2012 10:09 AM

CHING~~請暇DX版有咩唔同?
我只係知DX系列包裝高級D:50:
CHING~~請暇DX版有咩唔同?
我只係知DX系列包裝高級D
simson464 發表於 16-6-2012 10:16 AM

跟據呢度既師兄提過同初初HT既理念 , DX版應該係個款人偶最終極同應該係最完美既版本 , 無論係設備上 , 配套上應該係盡善盡美 , 仲應該有前無古人 , 後無來者既感覺 , 買左呢隻就吾會擔心第日有一隻比呢隻更好 . 最近既DX標準係可動眼 , 特別人偶座 , 或配備一些大型道具或擺設 , 反而包裝未必係好豪華 . 因此係合理期望下 , DX點都應該比普通MMS更具收藏價值 !!!
重有的除曬裝甲,同個公事包識變身!
跟據呢度既師兄提過同初初HT既理念 , DX版應該係個款人偶最終極同應該係最完美既版本 , 無論係設備上 , ...
dvddvdhk 發表於 16-6-2012 10:42 AM

Dx 唔一定係最終最完美的
joker都有2.0啦
Dx 唔一定係最終最完美的
joker都有2.0啦
fatestay 發表於 16-6-2012 11:19 AM

咁又係呀 , 可以話同當初個理念已經吾同左 , 而家可以話係"豪華版"會可能貼切d .
Hope ht improve the articulation and pink underwear. If still the old type, this will be the first ironman to pass. :80:
甩色既算la:oh:^_^^_^^_^^_^
我就情願HT快D公佈埋Mark7同Hulk,
開埋訂,可以快D訂埋,
返正早又係要訂、遲又係要訂,
已經有D討厭響度等....!!!!!!!!!
訂埋最後呢兩隻,Avengers呢條Line就完,
可以去買其他野玩。
而家hulk做壓軸,會唔會出雙body set呀喇??
一個人型,一個俠醫
一個人型,一個俠醫
simson464 發表於 16-6-2012 11:59 AM

咁好!!~~~~~~~~:58:
一個人型,一個俠醫
simson464 發表於 16-6-2012 11:59

咁咪個價錢都行double price囉~~無野架多個body多個價哈哈哈
只影腳---有可疑點:就係上身似有 d 神秘野,好可能係有人頭雕,而唔似係損戰,因腳不見有少量損戰的塗裝(像mk3&6)!