Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 嚟啦!Mark VII is landing soon! 敬請期待 !

回復  mingming914
其實如果mark 7戰損,我睇反套戲,其實真係好少鏡頭係戰損,除左最尾係太空跌落黎果陣 ...
jackie1011 發表於 20-6-2012 05:07 PM

寧願佢唔搞

好似MK 4咁少少花就夠   同比個似樣tony 頭我
回復  pathk

其實只不過系MK6會去色,其他的系列都會咩?
Eddie82 發表於 19-6-2012 04:47 PM

mk3 all version, mk4, mk6 都會..特別mk3 腰加底死得最慘烈
其實mk5會唔會?
回復 144# pathk

其實我只得mk5,6,mk5就無事,mk6就甩色,所以我至以為mk6會甩色。
回復 144# pathk

其實我只得mk5,6,mk5就無事,mk6就甩色,所以我至以為mk6會甩色。
回復 142# jackie1011

CA 支外星槍夠出左一秒咁大把啦
HT又出...........:58:
回復  Eddie82

當然啦!除左mark 5 全部都會變粉紅戰隊
jackie1011 發表於 19-6-2012 06:25 PM

係?? 但我隻mark 3 無變粉紅色喎 .
聽返好多CHING講, MARK III IV VI都有機會會甩色.
如果無事的話..只6恭喜CHING你.因為聽落10個有7~8個都有大大少少既甩色:Q
想問問Mark VII 幾時開訂???
回復 151# manchuenau

呢個禮拜五應該系蜘蛛俠,再下星期看看吧~:43:
回復  manchuenau

呢個禮拜五應該系蜘蛛俠,再下星期看看吧~
Eddie82 發表於 27-6-2012 04:38 PM

if spiderman this week...then can take a rest :$
回復 152# Eddie82

對某些人來說真係每星期一排:49:
spiderman出左咁多圖, 今個禮拜應該係喇掛, 咁出法真係大開眼界, 新手初入坑已經嚇窿左, MK VII之後仲有batman catwoman....... 入錯火坑
咁又想問一問咁多位ching,secret project mark iv係咪條底橫唔會好似其他咁退色。
咁又想問一問咁多位ching,secret project mark iv係咪條底橫唔會好似其他咁退色。
leobigeasy 發表於 27-6-2012 05:49 PM

同wm一樣唔會
如果mark7都係好似平常物料真係情願高追隻secret project好過。