Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 嚟啦!Mark VII is landing soon! 敬請期待 !

回復 163# Eddie82

唔緊要, 我唔會好入ga咋, 多謝ching提點:66:
雖然我好想明天開訂 mk7, 但睇個機率, 我覺得 spiderman 比較有可能, 因為配合到電影.
雖然我好想明天開訂 mk7, 但睇個機率, 我覺得 spiderman 比較有可能, 因為配合到電影.
coltrane 發表於 28-6-2012 09:15 AM

我都估 spiderman , 話哂都哩兩日上畫
Ss今日係開訂mk7....…..............1:1胸像
回復 198# poonad

系阿。。。但系我觉得个胸像怪怪地gum.......又无mud metalic 感,好胶~
回復  poonad

系阿。。。但系我觉得个胸像怪怪地gum.......又无mud metalic 感, ...
bunchan 發表於 28-6-2012 10:23 AM

最怪是這個胸像被斬了手........:(
回復 200# toms110

hahhahahahaha~~~~ :71:
我就覺得好難追,其實IM一隻就夠。隻隻都差不多,我好釆之前入咗隻MKVI,都好滿意。如果有錢會入Cap同雷神嚟重現三位係樹林嗰場面。可惜冇錢:63:
對MKVII 冇好大興趣,結果只係訂咗個BW。
不過就算隻mark 7 跟得唔多野,都大把人去排隊買,因為實在太多ironman fans & 新入坑既師弟!
我想問Hottoys 幾點開??同埋開訂時情況係點??小弟係新手.....想訂Mark VII.

之前d ironman 訂價大概幾多?
:71:回復 204# manchuenau

但我覺得Mark 4 係最靚的....
mk4 外形最流線,mk6多嘢玩。
希望mk7將前兩者好地方都有la
星期5開訂, 等我再衝擊候活後欄 (後樓梯):67:
明天開訂mark 7?
今日先出spiderma, 晤会听日又出野ar ma