Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [回憶]2002年超像革命..鐵拳浪子盒旦(將生命燃燒至灰白)

當年的盒蛋特別有heart
矢吹丈 發表於 15-6-2012 08:25 PM

大大也有這套盒旦嗎?..好鬼多特別版的:67:
回復 6# SHOCKER

不過可惜只出了兩part...之後出jojo..銀鐵999..肋肉人我又無買過:56:
回復 7# pastng

不錯..呢套確實係水準之作..至少暫時真係"後無來者"..謝支持:77:
回復 8# cliffordchan107

<二十世紀少年>我就無睇過..不過後期真係好多作品都有各佢惡攪或致敬!
寫這post時..我都唔係好識整番好d字位.同埋格空行都有問題..自己文筆又渣.同埋都只係一張一張相咁post..都真係攪左好鬼耐...真係要同大大你請教&#21523;技術:77:
回復 9# kimcity

名就係叫"超匠革命"不過真係邊間公司出就真係唔知:77:
回復 10# 上下盤

謝版大支持:77:........
回復 11# sundaydriver

你呢隻是何方神聖之物..可否介紹一&#21523;啊?:71:
回復 12# 玩具宅人

謝大大支持呀..如是fans一定大把好物..:77:等你分享
回復 13# ray文

睇過就會知道呢套旦同套戲既互動感可以好強..同埋可以夾到當時場面..真係幾好玩架:77:多謝支持
回復 14# TD玩具老師

老c也有玩boxing,那就身體一定更強健了..你張簽名相..也有我那隻只有黑白色的"阿丈"..好鬼羨慕你呢:no:
回復 15# 原罪
燃燒至灰白造型佢做左半身像..唔係全隻上..但佢面上果份表情都有刻劃出來(即part2盒面果隻)..我覺得ok的,因為夠大隻,表情相對地會仔細番..有好有唔好:77:
同埋套戲..絕對是一個麻甩佬的我成長坐佑銘..如可以(將生命燃燒至灰白)..你話幾"型"呢:71:
超像系列一向造功好好的, 好似係medicos出的, 即係出"超像可動"間公司
係囉﹗大大無最復「燃燒至灰白」呢一隻咩?呢一套絕對係不可多得既佳作(盒蛋),到而家仍然都覺得佢係好靚﹗如果各大大有興趣既話,可以落雞旺地庫行行,某間店有放幾隻出黎,絕不失禮的玩具﹗
大大唔講埋0個幾個角色對阿丈既影響既?野性拳手令阿丈重拾最初既野性,放手不擺戰鬥架式等等…
而力石的確0係日本方面整左一個葬禮畀佢﹗真係有fans去憑弔架﹗我都有睇一d動漫刊物講過。
回復  cliffordchan107

我就無睇過..不過後期真係好多作品都有各佢惡攪或致敬!
寫這post時..我都 ...
老文 發表於 18-6-2012 09:24 AM

唔係&#21526;, 一圖一字我覺得睇得都好舒服, 排版唔會影響到你的誠意介呢~~(剛看到你的標題發了紫, 看來中了"鶴頂紅"的毒, 而且中毒很深, 有需要解毒了......我是指未買的我們需要解毒~~)
回復 28# 多其

燃燒至灰白..我得隻彩版咋....另外套戲的確有好多令人回味的地方..我有好多都留左"空間"比大家去回憶(其實係懶):35:..一來我唔洗打咁多,2來可以等其他有興趣的大大回覆同補完....謝大大資料提供:77: