Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 動 漫 節 展 商 改 售「 會 場 版 」 ?

仲係好緊張到底有冇機會買到
liverpool_chu 發表於 13-6-2012 10:12 AM

:cool::cool::cool::cool:

回復 30# emilykls

傻仔, 你睇太多漫畫啦...快d去醫下啦....!!

火星你上過咩?? 真係9up.... 我自問真係未去過啦!!

我身上求其一件野分分鐘都貴過你副身家啦..唔洗吹水...亦無必要吹水...!! 我都講左你過黎我招呼你囉....你又唔敢...咁有咩計

回復 32# BlackD

這不是漫畫人物來的,你唔係香港人你唔識我唔會怪你呢,之不過我覺得你有點似佢,佢又係好鍾意周街話人傻仔,不過我係唔會怪你的鑽石男
回復 33# emilykls
sorry 我真係唔得閒留意d 老鼠先知的冇用新聞啦....得閒讀多d書啦老鼠.....
人地講一日賺幾多, 你就講買件玩具平幾多十蚊.....咩野去火星d唔實際說話...真係登你家人傷心
沒有“限量版”名字,換來“會場版”又點?
到門市買訂單,到會場取貨又點?
如果HT是限量賣“會場版”訂單比人,到時D南亞人去曬雞旺排隊JE!
小市民咪一樣買條毛!這些做法來打激炒家根本多餘!
係想展覽多人睇就攪多D好SHOW,做多D靚展品,會場提早預售等,都一樣谷到人流。
post相可以證明什麼??你好有??你好聰明??咁有就唔會同我呢d你所講的所謂老鼠係度發up風啦,你不如post張相影住周生生話係你開0既,唔好做埋呢d幼稚行為啦小朋友,我家人亦好幸福唔洗你擔心
其實好簡單, 一個二個都係死蠢, 真係蠢到冇人有
我是但諗個方法都已經解決, 我舉個例

一早公佈一款限定 ...
BlackD 發表於 13-6-2012 12:25 PM

其實認同師兄D做法,係班友吾肯去用一些解決方法LO!
係要打激D炒家就一定會有計LO!
果班友未必真係蠢,怕麻煩就可能有,看有無心LO!
班友係要益D炒家!都吾知有咩著數!?
回復 36# emilykls

你話我吹,味比你睇囉...唔係我有, 大把人有過我...我只證明比你睇我唔好佚d老鼠咁廢up..但唔肯接受自己冇用的事實....
我唔會吹水....周生生就冇我份開啦....不過批發仔一間都仲有..
唔學得d老鼠,鐘意就叫人上火星...你知火星係邊咩?? 定你去過呀???
唉...尼個世界又多左幾隻老鼠獻世了......陰公
回復 37# akiaki
其實尼個方法係好好的....人地中銀一早都用左啦...有得抄都唔抄
廠商去打擊抄家等於打擊自己....你覺得佢會唔會做先???
好耐都冇見過BlackD大大…
點知今次一見就係罵戰orz
(應該冇人記得我)
回復 38# BlackD

影張相就可以證明係你?呢個你認為道理的道理我覺得好搞笑姐,算吧,就當我無知得罪左你呢位鑽石男啦,同你再講落去我真係覺得浪費緊我d時間,that it
一人小句啦.
大家罵戰,贏左又無錢,輸左又無面
唔好再糾纏啦.

間公司安排得好咪買law
安排得唔好咪插law
I almost die under sunlight when queuing last yr :help:
回復 43# fatestay

但係有人真係好要面嘛,睇佢我講一句,佢就認真到又要post相證明又猛踩我就知佢幾咁要面同無知啦:57:講真句上網個個都係吹下水打發下時間架姐,認真你咪輸囉,不過我都算有EQ的,就算某人點再數我的不是我都唔會再回復佢了