Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 動 漫 節 展 商 改 售「 會 場 版 」 ?

最好vip優先,其它你地爭飽佢啦
回復 12# emilykls

你又知佢地諗到?? 唔通你係佢地team 人?? 諗到就要做先得架...唔做都講出黎比人聽下先得架....你做我伙計我都話你蠢啦....諗到唔講唔做有咩用....

唐英年班軍師夠勁啦呱...咪一樣諗d垃圾野出黎成中國人笑話.....
回復 14# Alex23

冇錯, 我有做老闆的, 得閒黎搵我買野呀.....不過我賣鑽石架wo..!!! 而且係批發....
幾時黎?? 無任歡迎...
回復 15# GTO

其實我以前都好盲目追玩具....搞到無心事業....成日去追買新野..什麼限定..什麼cut貨...高追死追

不過諗深一層...玩具可有可無同埋哂左我好多時間....之後輾轉就決心放棄左玩玩具.....講真....我地比錢人賺...洗做咩要同人賣埋廣告做勢同埋幾日唔訓, 甚至訓街買什麼限定呀???你估 hottoys 老世會擔心你幾辛苦排隊咩??? 佢地只擔心d貨賣唔賣得哂....

大把放法唔用要叫d fans 排隊同佢做勢?? 如果真係非買不可.....我寧願多做幾單生意賺d錢返黎買好過...!!
回復  emilykls

你又知佢地諗到?? 唔通你係佢地team 人?? 諗到就要做先得架...唔做都講出黎比人聽下先得 ...
BlackD 發表於 13-6-2012 06:02 PM

唔好開口埋口話人蠢,我亦唔見得你叻過人,人地點做點諗又洗乜通知過你呀?你老幾呀?又唔係打你工洗鬼同你交待咩??識你老鼠呀,話之你做鑽石批發定做石油批發啦,講到自己咁勁就唔洗係度吹水唔抹咀啦,你話你係李嘉誠都得架
回復  emilykls

你又知佢地諗到?? 唔通你係佢地team 人?? 諗到就要做先得架...唔做都講出黎比人聽下先得架....你做我伙計我都話你蠢啦....諗到唔講唔做有咩用....

唐英年班軍師夠勁啦呱...咪一樣諗d垃圾野出黎成中國人笑話.....
BlackD 發表於 13-6-2012 18:02

閣下既然覺得唐生班軍師夠勁, 但又指他們的獻策差勁, 閣下在「自相矛盾」。
閣下既然覺得唐生班軍師夠勁, 但又指他們的獻策差勁, 閣下在「自相矛盾」。
大姐姐 發表於 13-6-2012 07:42 PM

算吧,我地閒時只是玩下玩具,而佢係做鑽石批發的老闆,我地都唔同領域的,當然唔會明佢諗乜
頭像被屏蔽
好似三十連張o甘 , 大家一齊抽  就公平o的  !
hahahawood 發表於 13-6-2012 08:02 PM

圖中的是否黑寡婦同師兄的合照??
same as last yr, VIP first, that's all.

哈哈......你地講d野好搞笑
算啦...大家別吵了

我唔係老闆, 不過我估fans係expo排長龍係展商想見到既事.....至於炒家........我估對商人(我冇讀過BBA, 有錯請指教)都冇咩負面影響. 玩家就一定唔想排隊. 冇話蠢唔蠢, 廢唔廢. 有人大把錢高追, 無既咪出力排隊lor. 各有所求jei.....
哈哈......你地講d野好搞笑
算啦...大家別吵了

我唔係老闆, 不過我估fans係expo排長龍係展商想見到既事 ...
codianno 發表於 13-6-2012 08:13 PM

Agree, if I'm rich guy, I won't even queue for anything and just buy it with fly prices from shops or online bidding or whatever.
回復 20# emilykls

我老幾唔洗你理, 你老鼠我就知, 我講野冇人叫你隻老鼠出聲, 有種過黎澳門 我招呼下你又有咩所謂, 船飛酒店我包....!! 到時你味知我堅唔堅囉....(淨係招呼你一個)
回復 21# 大姐姐

唔該睇睇上文下理....有老鼠話搞展覽班廢人勁, 大把計劃只係唔做..., 我味話唐生班勁人....不過係市民眼中係廢....
正如搞尼次event班人咁廢囉
回復 28# BlackD

討論區黎架呢度,你估你係度寫自傳呀?你講就得人地講就唔得,我話你無料就唔好係度扮勁啦,你識我老鼠又如何,唔通呢度又有人識得你?你返火星賣你的鑽石吧啦,唔通絕心有徒弟過左大海