Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ~行星試相館~ Ultra Mechanics 超人迪加 - *GUTS 超全集 feat 魂限 UX-V1 Snow White*

第一張整得超正,想問問個個迪加係咪ultra act:64:
第一張整得超正,想問問個個迪加係咪ultra act
圭圭圭 發表於 12-6-2012 06:16 PM

多謝圭兄! 第一張個迪加係超人之星計畫. Ultra act 對眼唔識發光, 所以影唔到這個效果...
岩岩留意到, 魂web個新版, 已經再沒有U.M.W系列既蹤影了.

GUTS WING 02, 辦辦. :59:
回復 63# jono_grace
唔係掛 等guts wing2等到j都長埋 而家話唔出..!?!!!!
回復  jono_grace
唔係掛 等guts wing2等到j都長埋 而家話唔出..!?!!!!
wwoonn 發表於 7-8-2012 01:43 PM

真係唔明, 開頭有紋有路, 點知出完架限定後, 就連條Line都沒埋, 收晒...:42:
出4左架 4架都咁perfect池 做咩唔出埋落去呢...:30:
其實會唔會係成本高,又多死貨先死line.....
我以為guts wing1號都會多人買d,佳亞果2個較多死貨都可以話係合理..點知3架都....:26:
小第迪加同佳亞都係咁鐘意架
出4左架 4架都咁perfect池 做咩唔出埋落去呢...
其實會唔會係成本高,又多死貨先死line.....
我以為gu ...
wwoonn 發表於 7-8-2012 02:29 PM

可能, 因為UMW這種慈善貨真係少有地落足工本, 開價卻同SHF差唔多, 賺得唔夠掛...

正常既話, 2號機應該過千...:36:
2號機睇umw實物圖真係靚到爆.....連平成最出名d戰機都變死貨...真係:42:
而ultra act其實依家"靚左"d關節咪又係一節節,始終個身d紋都係會斷開.....(雖然小第都有買:79:)
其實都係要宣傳下,等一段時間先有人留意得到......
但係umw又唔係keep住出,都無得make a noise:67:....但係就係還原度接近100% ge戰機玩具:71:
之前己很留意這個post,現在睇返都覺得很勁很正!!
2號機睇umw實物圖真係靚到爆.....連平成最出名d戰機都變死貨...真係
而ultra act其實依家"靚左"d關節咪 ...
wwoonn 發表於 7-8-2012 03:14 PM

同意, 我覺得佢係GW01後出SS, SG...真係可能押錯左, 如果出EX, Eagle Alpha等主角機, 有可能更好賣...GW01一開始都唔係死貨, 宣傳得幾好, 可惜後來...唉. :42:

但係UMW真係難得既好貨...:42:
之前己很留意這個post,現在睇返都覺得很勁很正!!
TD玩具老師 發表於 7-8-2012 07:30 PM

感謝玩具老師厚愛!! :35:

請繼續多多指教! :64:
好靓.好似睇戲咁..超人粉絲終極支持!!多謝分享...d相正到冇朋友!!
好靓.好似睇戲咁..超人粉絲終極支持!!多謝分享...d相正到冇朋友!!
我係吉田 發表於 8-8-2012 10:23 AM

感謝支持!! :64: 大家都係超人fans! 太好了!