Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ~行星試相館~ Ultra Mechanics 超人迪加 - *GUTS 超全集 feat 魂限 UX-V1 Snow White*

多謝師兄甘詳細噶解釋啊~\(≧▽≦)/~IKEA有就實在太好T^T∼小弟一考完試就馬上去T^T∼先MARK低師 ...
kaikazemi 發表於 11-6-2012 09:08 AM

不用客氣kaikazemi兄, 期待你的新作!! 希望你係Ikea搵到適合既燈就好! :71:
迪加同吉田同場果集都好正..我都係迪加支持者..仲有奸迪加...
老文 發表於 11-6-2012 09:37 AM

哈哈, 老文兄都係天際最強人物既fan! 兩個迪加對打真係印象深刻, 仲有見到吉田出場, 當時我真係興奮到大叫 :35:
一邊聽op一邊睇相,童年回憶出哂嚟
一邊聽op一邊睇相,童年回憶出哂嚟
御姐喵 發表於 11-6-2012 02:46 PM

御姐喵兄都係迪加fan?! :71: 太好了! 多謝支持!! :64:
回復 47# jono_grace

佳亞之後..就只有去到"貝利亞"先比到我有精神的感覺..:67:
回復  jono_grace

佳亞之後..就只有去到"貝利亞"先比到我有精神的感覺..
老文 發表於 11-6-2012 02:51 PM

哈哈, 的確. 高斯真係明顯地低成本, Nexus其實不錯, 可惜到後期給力時就腰斬了...之後, 唉, 開始玩復古同兒童化了...

幾時先再有平成三子般作品呢...:67:
回復 51# jono_grace

同埋佢地d怪獸..好多都不外乎是舊有的再進化....:67:

同埋佢地d怪獸..好多都不外乎是舊有的再進化....
老文 發表於 11-6-2012 02:59 PM

沒計, 圓谷真係覺得隻哥莫拉有好多粉絲...就好似佢地覺得而家D細路勁鍾意吉田, 七號班阿伯一樣...

唔知佢地既市場調查係點做既...:80:
回復 53# jono_grace

舊怪獸我都好like..番炒我都無問題..不過ver出得太多..就係比蒙..巴魯坦..達達..積頓..都唔知出左幾多代目了...反而幪超d怪獸人..一套比一套精彩..花樣多..同埋每套都好有特色..有時仲搶戲過rider:43:
我也有以前那guts wing:$
回復 46# jono_grace

:78:一定一定
very nice~~ :71:
真係好正呀:):):)

舊怪獸我都好like..番炒我都無問題..不過ver出得太多..就係比蒙..巴魯坦..達達..積頓 ...
老文 發表於 11-6-2012 03:15 PM

的確的確, rider同戰隊既奸角比較集團化, 人性化, 相比之下怪獸就像動物多D...
我也有以前那guts wing
kanono 發表於 11-6-2012 04:09 PM

kanono兄也是愛機之人! :52:

very nice~~
Arx-7 發表於 11-6-2012 10:42 PM

多謝Arx-7兄支持!

真係好正呀
skbe 發表於 12-6-2012 01:03 AM

多謝skbe兄支持! 過獎了!