Toysdaily 玩具日報

查看: 3058|回復: 15

[3A/ threezero] Rothchild , 3A 懺悔吧 (攝影創作)

頭像被屏蔽

RE: Rothchild , 3A 懺悔吧 (攝影創作)

對我來講3A 之前係好好的!!!   今次我冇野講...只係覺得呢個係好玩謝玩家既行為!! 送比您!!
F5真係很虐待玩家, 出左隻白色之後話比聽有隻紅色,重要有雙炮,要F5死未
放個F5上facebook Gimbat又會發花癲
不如放埋:
WE
PLAY
3A
FANS
:53:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
放個F5上facebook Gimbat又會發花癲
williamkk 發表於 8-6-2012 02:34 PM

支持~~~~~~~:66:
回復 2# realclivea

呢張 F5 圖真係幾正,正正可以代表 ThreeA!

記住:F5只係一個遊戲,中咗咪有紀念品囉,人哋又唔係無嘢比你買!

啱玩就玩,唔通中唔到六合彩又去馬會投訴咩!
頭像被屏蔽
回復 10# 出前一丁
有D似但盡不相同,馬會不要你比錢入會先買得六合彩
回復 12# dreamtoys

ThreeA 做 member(係 member 呀!唔係 VIP 咁叻叻呀!)有 figure、帽、messenger bag 比你,馬會收咗錢唔中就乜都無嘅啦!不過你可以話比都唔要!

算啦,對住你哋班 TD 仔,我都費事講喇!
回復 13# 出前一丁
今年做會員時,大部分人都覺同上年一樣,唔會有咁多f5,我做會員是買野,不是想賭。
回復  出前一丁
今年做會員時,大部分人都覺同上年一樣,唔會有咁多f5,我做會員是買野,不是想賭。
dreamtoys 發表於 9-6-2012 01:24 AM

支持:71:
呢個係事實,上年做3AA member 真係開心,充分感受到唔洗限時鬥快㩒嘅待遇。
今年好明顯有被忽略嘅感覺,最討厭係send email 比佢唔回呢種無禮貌表現,
相當明白每一間公司嘅 strategy 會變,亦唔一定要尊重所有客人,
但就算你say no, 都應該回應答一句,咁都唔做就係無視,
我都識講玩得唔開心未唔好玩囉,無錯到咗我覺得不能接受時我真係會咁做,
E 記就係第一間我say no 嘅零購入:78: